+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Commercieel medewerker binnendienst Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Technicus.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Technicus.nl (zonder cv)

Trixxo

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben je commercieel sterk en heb jij kennis binnen de techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. Wil jij graag aan de slag? Solliciteer direct!

Ben jij commercieel sterk en heb jij kennis binnen de techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst.

Voor een mooie opdrachtgever in Rotterdam, zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. Het bedrijf is een bedrijf die verschillende technische producten aanbiedt aan hun opdrachtgevers. Je komt te werken binnen een branche waar je B2B contact hebt. Het gaat om een functie waar je voor langere tijd tot vast aan de slag kunt en veel doorgroei- en opleidingsmogelijkheden krijgt. Het team waar je in komt te werken bestaat uit 6 man en de vestiging waar je te werk gaat bestaat uit ongeveer 80 man. Er is een  open werksfeer, er worden altijd leuke dingen georganiseerd en er heerst een hechte band onder alle werknemers.
Als commercieel medewerker binnendienst voor deze functie ben jij in staat om bestaande en nieuwe klanten dagelijks te overtuigen van producten en oplossingen. Hierbij zal je passend advies geven, commerciële doelstellingen behalen, vragen beantwoorden, bestellingen opnemen en klachten oplossen. Je werkt samen in een leuk en ervaren team met commercieel medewerkers binnendienst. Jouw functie is dus heel uiteenlopend. Het is niet alleen sales maar ook veel service wat je verricht met een commercieel oogpunt.

Wil jij graag aan de slag? Solliciteer direct online!


Wat wij bieden

Je komt te werken in een gezellige werksfeer waarbij je de mogelijkheid hebt tot mooie doorgroeikansen door middel van diverse opleidingen! Je hebt afwisselende werkzaamheden en hebt de vrijheid en vertrouwen om je eigen werkwijze te ontdekken. Verder is het salaris bespreekbaar n.a.v. jouw ervaring.


Wat wij vragen

Minimaal 2 jaar ervaring in een commerciële functie
Je hebt affiniteit met technische / bouw gerelateerde branches
Mbo werk- en denkniveau
Je kan laten zien dat je klanten op prioriteit zet en communicatief sterk bent.
Je bent een doorzetter, stressbestendig en kan mensen overtuigen


Over het bedrijf
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in