+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Junior Infra Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kracht Recruitment

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Kracht Recruitment

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wellicht heb je al wat praktijk ervaring op kunnen doen in tijdens je studie en/of bijbaan. Natuurlijk weten wij en jouw toekomstige werkgever ook dat je nog genoeg te leren hebt. Jij als ambitieuze starter staat open voor een flinke uitdaging en houdt van aanpakken! Samen kijken we naar welke functie het beste bij je past en wij zetten ons netwerk in om jou op toffe projecten jezelf verder te ontwikkelen. Binnen welke fase van het bouwproces ligt jouw passie en wil je jezelf verdiepen?

  • Junior Uitvoerder;
  • Junior Werkvoorbereider;
  • Junior Modeleur;
  • Junior Constructeur;
  • Junior Kostendeskundige.


Gevraagd

Voor de verschillende rollen zijn wij op zoek naar ambitieuze en ondernemende starters. Je bent een teamspeler en weet van aanpakken. Jij wilt werken aan complexe en toonaangevende civiele projecten en bent bereid hier keihard voor te werken. Natuurlijk sta je hier niet alleen voor en helpen wij jou binnen met een optimaal opleidingstraject. Wel heb je de drive om je verder te ontwikkelen op inhoudelijk maar ook op professioneel niveau. Daarnaast beschik je over een opleiding in de richting van Civiele Techniek op HBO of WO niveau.



Aanbod

Er wordt in de civiele sector veel van je verwacht, maar daar krijg je ook een hoop voor terug. Je mag werken aan toonaangevende regionale of landelijke projecten samen met een team van ervaren technici. Jij wordt opgeleid op hoog niveau, waardoor je snel zelf jouw waarde kunt gaan toevoegen aan mooie projecten. Naast de professionele ontwikkeling en prachtige projecten, horen er ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden bij. Misschien werk je over een paar jaar aan een geweldig internationaal project!



Bedrijfsomschrijving

Kracht Recruitment is expert in het bemiddelen en adviseren van hoger opgeleiden technici in de Civiele Techniek. Wij geloven in werken vanuit Kracht. Onze Consultants zijn in staat jou te helpen ontdekken waar je kwaliteiten en competenties liggen. Kracht Recruitment heeft de branchekennis, het netwerk en de mensenkennis om jou op de juiste plek te zetten en jouw ontwikkeling en carrière te versnellen. Echter is dit niet voor iedereen weggelegd. Onze lat ligt hoog!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in