+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Ervaren bouwkundig constructeur gezocht met leidinggevende ambities Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.000 p/m

Vacatureomschrijving

Heb jij al een aantal jaren als bouwkundig Constructeur en ben je toe aan de volgende stap? Heb jij leidinggevende skills en wil je meer verantwoordelijkheden? Lees dan gauw door want dan is dit dé vacature voor jou.

Als ervaren Constructeur ben jij binnen dit constructiebureau in hartje Rotterdam meer dan degene die de nauwkeurige constructieberekeningen maakt. Jij gaat namelijk een team van 10-12 ervaren- en startende Constructeurs aansturen en op strategisch niveau meedenken met deze snel groeiende organisatie. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan het personeelsbeleid maar ook het automatiseren van berekeningen waar deze vooruitstrevende jonge groep erg druk mee bezig is. Jouw takenpakket zal er ongeveer als volgt uitzien;

  • Het begeleiden en aansturen van een team van 10-12 Constructeurs;
  • Het strategisch meedenken met de directie op o.a. het vlak van personeelszaken;
  • De complexere projecten voorbereiden, meerekenen en begeleiden.

Dit betreft dus een zeer gewaardeerde functie waar jouw ervaring en kennis erg belangrijk gevonden worden. Wil je hier meer over weten? Lees dan gauw verder voor meer informatie. 



Gevraagd

Dit is jouw kans om bij een fris, positief en keihard groeiend bedrijf aan de slag te gaan in een leidinggevende functie. Je hoeft natuurlijk niet van gezellige BBQ's, samen karten, voetbal en F1 kijken en weekendjes weg te houden, maar het helpt wel! Je komt terecht bij een gedreven, relatief jonge club met grote dromen. Voel jij jezelf wel thuis tussen zulke Constructie professionals en ben jij in staat deze gedreven groep aan te sturen en te motiveren? En voldoe je dan ook nog aan de onderstaande omschrijving? Laat dan meteen je gegevens achter, bel, mail of stuur een berichtje via Whatsapp en dan gaan we samen kijken of jij die plek kan bemachtigen!

· Jij hebt een afgeronde bouwkundige opleiding of kan ons overtuigen waarom jij die helemaal niet nodig hebt gehad;

· Jij hebt ruime ervaring als Constructeur in nieuwbouw, renovatie of transformatie;

· Jij hebt ambities om een team te leiden óf hebt dit wellicht al gedaan;

· Jij krijgt er energie van om op strategisch niveau jouw kennis in te zetten om de organisatie nóg meer te laten groeien;

· Jij hebt humor, maakt niet uit welke vorm van!



Aanbod

Dit is jouw kans om bij een fris, positief en keihard groeiend bedrijf aan de slag te gaan. Klinkt goed toch? Deze 2 vrienden hadden gewoon een goed idee en dat vond de bouw wereld blijkbaar ook. Inmiddels gaan ze richting de 20 tevreden en gemotiveerde collega’s die samen hard werken en er een feestje van maken. Afwisseling, uitdaging en werkplezier, je gaat het allemaal vinden hier.

Wat kun je nog meer als senior Constructeur verwachten?

· Een mooi salaris tussen de € 3500,- en € 5000,- bruto per maand

· Toegang tot opleidingen en cursussen

· Aandacht voor jouw werk-privé balans doordat gedeeltelijk thuiswerken tot de mogelijkheden behoort

· Een makkelijk bereikbare werklocatie, ideaal!

· Een plekje in dit gedreven team waarin je veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt.

Het gaat om een fulltime senior Constructeur functie waarbij je uiteindelijke de vaste kern van de organisatie gaat versterken. Wij van Continu Professionals kennen deze klant goed en kunnen je optimaal begeleiden in het gehele sollicitatieproces. Samen maken we de kans zo groot mogelijk dat je deze toffe baan gaat scoren.



Bedrijfsomschrijving

Twee vrienden met een goed idee en een droom. Daar is het mee begonnen. Zij geloofden dat constructieberekeningen makkelijk en snel beschikbaar moeten zijn voor iedereen. Net als informatie over verbouwen. Inmiddels hebben ze een succesvolle onderneming opgezet en groeien ze hard door. Ze werken veel aan automatisering voor het maken van constructieberekeningen en gebruiken bewust de nieuwste technologieën.Jouw nieuwe team is fris, opgewekt en gedreven. Gewoon doen waarvan anderen dachten dat het niet kon, dat omschrijft de cultuur hier. Ze ondernemen veel samen, zoals weekendjes weg, sportevenementen en etentjes. Het pand waar jullie in werken is ruim opgezet en heeft een open keuken waar gezamenlijk geluncht en geborreld wordt. Echter zullen ze op kort termijn verhuizen naar een verdieping lager waarbij er ruimte word gemaakt voor meer groei en werkplezier!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in