+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Werkvoorbereider Civiele Betonbouw Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Building Heroes

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Building Heroes

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Be a hero

Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider die ons team in het Oosten komt versterken. Ben jij de spin in het web die staat te popelen om onze prachtige civiele projecten te plannen, organiseren en coördineren? Solliciteer dan nu!

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor een gedegen voorbereiding in zowel de tenderfase als de realisatiefase van een project. Je werkt nauw samen met andere teamleden en disciplines, zoals ontwerp en uitvoering. Voor deze functie zoeken wij een werkvoorbereider met 5 tot 7 jaar ervaring in de civiele betonbouw. Je bent klaar om verschillende disciplines te ondersteunen op het gebied van uitvoeringstechnieken en bouwmethoden.

In deze veelzijdige en dynamische functie heb je onder andere de volgende taken en verantwoordelijkheden:

  • Het opstellen van werkplannen, werkinstructies, inkoopspecificaties en keurings- en testplannen;

  • In samenwerking met de afdeling ontwerp zorgdragen voor tijdige en uitvoerbare ontwerpen van civiele constructies;

  • Het bepalen en uitwerken van de bouwplaatsinrichting;

  • Het begeleiden van onderaannemers bij het opstellen van (kwaliteits)documenten en het controleren en bewaken daarvan;

  • Het adequaat signaleren en bewaken van de voortgang van deelprocessen binnen een project;

  • Mobilis heeft vestigingen in Apeldoorn, Rotterdam en Nederweert. Voor deze vacature zijn we op zoek naar een werkvoorbereider voor onze projecten in het Oosten.

Benefits

Wij bieden jou een aantrekkelijk salaris. Bij ons verdienen goede mensen een goed salaris. Daarnaast krijg je maar liefst 43 vrije dagen, waarvan standaard 30 dagen en een individueel budget voor nog eens 13 vakantiedagen. Als je lid bent bij een sportvereniging, ontvang je een maandelijkse sportvergoeding. Wij hechten namelijk veel waarde aan een goede conditie. Ook zorgen wij standaard voor een iPhone en een laptop, zodat jij optimaal kunt werken. Wij vallen onder de cao Bouw & Infra en bieden een aantrekkelijke pensioenregeling. Bovendien krijg je toegang tot het Leerportaal, waar je kunt kiezen uit meer dan honderd cursussen en onderwijsmodules.

Bouwstenen voor succes

Als echte teamplayer ga jij proactief te werk. Je bent ondernemend en kunt zowel zelfstandig als in een team goed functioneren. Daarnaast heb je een afgeronde HBO-opleiding in een technische richting, bij voorkeur Civiel. Met tussen de 5 en 7 jaar werkervaring in de civiele betonbouw en ervaring met Pro-Rail (pre) ben jij de perfecte kandidaat voor deze functie. Herken jij jezelf volledig in het bovenstaande? Dan is deze functie iets voor jou!



Bedrijfsomschrijving

Met meer dan een eeuw aan ervaring is daadkracht onze belangrijkste motivatie. Ons motto is "slimmer verbinden, beter bouwen". We werken aan zowel grote als kleine infrastructuurprojecten, met een focus op civiele techniek. Elk project is uniek en wordt met expertise en toewijding ontworpen en gebouwd. Onze resultaten zijn te zien in wegen, tunnels, bruggen, sluizen, waterzuiveringsinstallaties, industrie en energieprojecten door heel Nederland. Denk aan projecten zoals de A16 Groene Boog, de Rondweg Antwerpen, de Haringvlietbrug, Sluis Eefde, de Singelgrachtgarage en historische bruggen en kademuren in Amsterdam.Bouwen draait niet alleen om projecten, maar vooral om mensen. Samenwerken met passie en vakkennis is waar wij voor staan. We zorgen ervoor dat het juiste team wordt samengesteld voor elke technische uitdaging. We creëren meerwaarde en hechten waarde aan langdurige relaties en continuïteit. Als onderdeel van het derde grootste bouwbedrijf van Nederland, zijn we een stichting. Dit betekent dat de winst terugvloeit naar de bedrijven, met als doel vergroening, innovatie en een betere wereld.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in