+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Monteur-W Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.500 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben je klaar om jouw technische talent te laten schitteren? Stap dan in het avontuur van elke dag als Monteur bij ons bedrijf!

Als Monteur ben jij de onmisbare schakel in een wereld vol technische uitdagingen. Je dagen zijn gevuld met diverse taken, variërend van het oplossen van storingen tot het uitvoeren van preventief onderhoud en het installeren van cutting-edge apparatuur. Groei staat bij ons centraal, daarom bieden we uitgebreide trainingen en bijscholingsmogelijkheden aan, zodat je altijd up-to-date blijft met de nieuwste technologieën en ontwikkelingen in jouw vakgebied. Dit opent niet alleen de deuren naar diverse carrièremogelijkheden binnen ons bedrijf, maar verbetert ook jouw vaardigheden.

In onze dynamische omgeving, waar state-of-the-art technologieën en apparatuur de norm zijn, krijg je de kans om te werken met de meest geavanceerde tools en technologieën. Als Monteur speel je een actieve rol in de innovatie binnen ons bedrijf, waar we voortdurend nieuwe methoden verkennen om onze processen te optimaliseren en efficiënter te werken.

Bij ons wordt teamwork en teamgeest enorm gewaardeerd. Als Monteur maak je deel uit van een gepassioneerd team van professionals met een diepe liefde voor technologie. Samenwerking staat centraal; we delen kennis, ondersteunen elkaar en werken samen om de beste resultaten te behalen. Ben jij klaar voor deze boeiende rol binnen een hecht team? Sluit je dan aan bij ons en draag bij aan het succes van ons gezamenlijke doel.



Gevraagd

  • Een technisch onderlegde Monteur met expertise in mechanische, elektrische, hydraulische en/of pneumatische systemen. Je bezit de vaardigheden en kennis om zelfstandig te functioneren in een technische omgeving.
  • Je beschikt over uitstekend probleemoplossend vermogen en bent bedreven in het snel diagnosticeren en oplossen van storingen. Je hebt een scherp oog voor detail en voert je werk met grote precisie uit.
  • Hoewel je in staat bent om zelfstandig te werken, ben je ook een uitstekende teamspeler. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en de capaciteit om effectief samen te werken met collega's en andere afdelingen.
  • Je bent flexibel inzetbaar en bereid om te werken volgens een flexibel werkschema, inclusief het draaien van storingsdiensten en het mogelijk verrichten van incidenteel overwerk.
  • Veiligheid heeft bij jou de hoogste prioriteit, en je handelt te allen tijde in overeenstemming met geldende veiligheidsvoorschriften en -procedures.


Aanbod

  • Werken in een hecht team en bijzonder gezellige sfeer
  • Afhankelijk van ervaring een vast salaris van €2.800 - €3.500 bruto
  • Reiskostenvergoeding
  • 25 Vakantiedagen + 13 ADV


Bedrijfsomschrijving

Welkom bij BAM in Schiedam, een bruisende omgeving waar technologische vooruitgang en innovatie elkaar ontmoeten. Bij BAM streven we ernaar een inspirerende werkplek te creëren voor getalenteerde professionals zoals jij. Hier krijg je niet alleen de kans om je technische vaardigheden verder te ontwikkelen, maar maak je ook deel uit van een hecht team dat gedreven wordt door passie en samenwerking.Bij BAM geloven we in groei, zowel voor ons bedrijf als voor onze medewerkers. Daarom bieden we voortdurende trainingen en mogelijkheden om jouw talenten te ontplooien. In ons innovatieve bedrijf krijg je de kans om te werken met de nieuwste technologieën, waarbij elke dag een nieuw avontuur is en jouw bijdrage enorm wordt gewaardeerd.Als lid van ons team kun je genieten van een stimulerende werkomgeving waarin creativiteit wordt aangemoedigd en jouw ideeën het verschil kunnen maken. Samen streven we naar excellentie, en jouw unieke vaardigheden kunnen de sleutel zijn tot het bereiken van nieuwe hoogten. Ontdek de mogelijkheden binnen BAM in Schiedam, waar jouw carrière kan floreren en waar we gezamenlijk impact kunnen maken!BAM staat bekend om zijn brede scala aan projecten, variërend van grote infrastructurele werken zoals wegenbouw, bruggen en tunnels tot complexe bouwprojecten in de utiliteitsbouw en woningbouw. Als medewerker van BAM draag je bij aan de realisatie van deze projecten door jouw technische expertise en toewijding.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in