+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Verhuurmakelaar Woningcorporatie Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Werk je graag in de woningcorporatiesector en heb je ervaring als verhuurmakelaar? Dan is deze baan iets voor jou! Je gaat aan de slag om huurders blij te maken met een fijne woning. Je zorgt dat alles in orde is voordat een nieuwe huurder komt. Ook houd je je bezig met papierwerk en zorg je dat huurcontracten goed geregeld zijn. Als je van uitdagingen houdt en graag mensen helpt met hun huisvesting, is dit een kans die je niet wilt missen. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

We hebben regelmatig vacatures voor verhuurmakelaars bij verschillende woningcorporaties. Als je ervaring hebt in de woningcorporatiesector, nodigen we je van harte uit om verder te lezen!

Elke huurder is uniek, en jij begrijpt hoe belangrijk het is om in te spelen op hun individuele behoeften. In deze rol zorg je ervoor dat een woning in optimale staat verkeert wanneer een nieuwe huurder intrekt. Je voert zowel de voor- als eindinspecties van de woningen uit. Met jouw ervaring ben je bekend met het principe van 'passend toewijzen', en ook het administratief toewijzen, opstellen van huurcontracten en het volledige mutatieproces zijn taken die je moeiteloos uitvoert.

We zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren professional die klaar is om zijn of haar expertise toe te passen in een uitdagende omgeving. Als je graag wilt bijdragen aan het creëren van aangename woonomgevingen voor huurders en hun behoeften wilt vervullen, kijken we uit naar jouw sollicitatie!



Gevraagd

We zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat met de volgende eigenschappen:

  • Ervaring als verhuurmakelaar binnen een woningcorporatie.
  • Sociaal en een echte teamspeler, waardoor je gemakkelijk contact legt en effectief kunt samenwerken met diverse mensen. Je past je communicatiestijl moeiteloos aan aan de doelgroep.
  • Beschikbaarheid voor 32-36 uur per week op zeer korte termijn. Met jouw snelle inzetbaarheid ben je direct klaar om aan de slag te gaan.
  • Je staat stevig in je schoenen en bent assertief genoeg om 'nee' te zeggen wanneer dat nodig is. Dit stelt je in staat om besluitvaardig op te treden en de juiste beslissingen te nemen, zelfs in uitdagende situaties.

Als je jezelf herkent in deze kwaliteiten en graag een waardevolle bijdrage wilt leveren aan ons team, nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Bij ons krijg je de kans om je talenten volledig te benutten en jezelf verder te ontwikkelen in een dynamische werkomgeving.



Aanbod

Bij ons kun je rekenen op een salaris dat in lijn is met de CAO Woondiensten, wat betekent dat je een eerlijke beloning krijgt voor je inzet en ervaring.

Wij bieden tijdelijke opdrachten aan, maar bij goed functioneren behoort ook de mogelijkheid tot inzet op andere opdrachten tot de opties. Zo geven we je de kans om je kennis en vaardigheden breder in te zetten en jezelf verder te ontwikkelen.

Tijdens deze opdracht fungeer ik als jouw contactpersoon, waardoor je altijd een vertrouwd aanspreekpunt hebt om je te ondersteunen bij jouw werkzaamheden.

We kijken uit naar jouw interesse en staan klaar om je te verwelkomen in ons team. Samen kunnen we werken aan uitdagende projecten en een succesvolle samenwerking!



Bedrijfsomschrijving

De vele Professionals die jou de afgelopen 25 jaar voor zijn gegaan bij Continu Professionals vinden het vooral motiverend dat je altijd wordt ingezet waar je het hardste nodig bent. Dat geeft een hoop voldoening uit je werk. De ideale combinatie tussen zelfstandigheid en teamgevoel, terwijl je werkt voor een werkgever met verstand van zaken. Daar komt het als Professional bij Continu op neer. Wij brengen al 25 jaar professionals en woningcorporaties in Zuid-Holland en de rest van het land bij elkaar. We zitten dus dicht bij het vuur. Wij snappen wat jij belangrijk vind in je carrière.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in