+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Wijkbeheerder Woningcorporatie Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.789 p/m

Vacature in het kort

Hou je van mensen helpen en zorgen voor een fijne plek om te wonen? Dan is wijkbeheerder worden iets voor jou. Je zorgt voor een veilige en schone omgeving voor bewoners. Ook help je bij het oplossen van problemen en organiseer je leuke dingen in de buurt. Je werkt samen met bewoners en zorgt dat alles goed gaat in de woongemeenschap. Dit is jouw kans om echt iets goeds te doen voor anderen en de buurt mooier te maken. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een sociaal en initiatiefrijk persoon met een diepe betrokkenheid bij het welzijn van woongemeenschappen? Zoek je een uitdagende functie waarin je een positieve impact kunt hebben op het woonplezier van mensen? Dan is de rol van wijkbeheerder op jouw lijf geschreven!

Als wijkbeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van een specifieke woongemeenschap. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor bewoners en streeft naar een aangename en veilige woonomgeving. Je voert regelmatig overleg met bewoners om hun behoeften en eventuele problemen te bespreken.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

  • Beheer van de woongemeenschap en handhaving van de huisregels.
  • Onderhouden van contacten met bewoners en het opbouwen van een vertrouwensrelatie.
  • Identificeren van uitdagingen en problemen in de wijk en het vinden van passende oplossingen.
  • Coördineren van onderhoudswerkzaamheden en reparaties in samenwerking met de technische dienst.
  • Toezicht houden op de veiligheid in de wijk en het implementeren van preventieve maatregelen.
  • Organiseren van buurtactiviteiten om de sociale cohesie te versterken.

Met jouw inzet draag je bij aan een schone, goed onderhouden en veilige leefomgeving waar iedereen zich thuis voelt. Als wijkbeheerder kun jij het verschil maken en bijdragen aan het woongenot van de bewoners.



Gevraagd

Om in aanmerking te komen voor de functie van wijkbeheerder, vragen wij het volgende van jou:

  • Minimaal een MBO-diploma in een relevante richting, zodat je over de benodigde kennis en vaardigheden beschikt voor deze functie.
  • Ervaring in een soortgelijke rol als wijkbeheerder, zodat je bekend bent met de taken en verantwoordelijkheden die bij deze functie horen.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te communiceren met diverse doelgroepen. Je sociale vaardigheden stellen je in staat om goed te kunnen omgaan met bewoners en collega's.
  • Een proactieve en zelfstandige werkhouding met oog voor detail, zodat je zelfstandig taken kunt oppakken en aandacht kunt besteden aan alle aspecten van je werk.
  • Een sterk probleemoplossend vermogen en een servicegerichte instelling. Hierdoor kun je problemen efficiënt aanpakken en streef je naar een uitstekende dienstverlening.
  • Ervaring met Tobias AX is een pre, wat je een voorsprong geeft in het uitvoeren van je taken en het werken met ons specifieke systeem.

Met deze vaardigheden en ervaring kun je als wijkbeheerder bijdragen aan het welzijn van onze woongemeenschappen. Bij ons krijg je de kans om je expertise verder te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren aan onze organisatie. We kijken ernaar uit om je sollicitatie te ontvangen en verwelkomen je graag in ons team van gedreven professionals.



Aanbod

Wij bieden een contract voor 1 jaar, met de mogelijkheid voor een vaste aanstelling bij goed functioneren. De functie is beschikbaar voor 24 tot 36 uur per week, waardoor je een passende werkweek kunt kiezen die aansluit bij jouw wensen.

Het salaris is in overeenstemming met de CAO Woondiensten en kan oplopen tot maximaal € 3.789,-, afhankelijk van jouw ervaring en kwalificaties. Bij ons streven we naar een eerlijke beloning die jouw inzet en prestaties weerspiegelt.

Wij hechten waarde aan een goede balans tussen werk en privé. We begrijpen hoe belangrijk het is om tijd te kunnen besteden aan jouw persoonlijke leven en bieden de flexibiliteit om werk en privé in evenwicht te houden.

Bij ons kun je rekenen op een stabiele werkomgeving met ruimte voor groei en ontwikkeling. We zijn ervan overtuigd dat een gezonde balans tussen werk en privé een positieve invloed heeft op jouw welzijn en prestaties. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team en samen te werken aan een succesvolle en evenwichtige carrière.



Bedrijfsomschrijving

Werken in de wereld van woningcorporaties is iets bijzonders. Je beoefent niet alleen een vak. En je bent niet alleen onderdeel van een organisatie. Je draagt ook een steentje bij aan een groter, maatschappelijk doel. Betaalbare huisvesting. woongenot. leefbaarheid in de wijk. Dat maakt je werk bijzonder.Wij zijn er voor de professionals die zich hierbij thuis voelen. En voor de corporaties die deze professionals graag in huis halen. Vast of interim. Op MBO, HBO of WO niveau. Want dat is ons vak al meer dan 25 jaar. Professionals en woningcorporaties bij elkaar brengen. De perfecte match tot stand brengen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in