+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Projectontwikkelaar Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Draai jij je hand niet om voor complexe projecten en hou je van het hele proces rond vastgoed? Dan is deze baan iets voor jou! Als projectontwikkelaar werk je aan belangrijke projecten in de stad. Je bent erbij vanaf het begin tot het eind. Je doet veel verschillende dingen, zoals het ontwerpen, verkopen en onderhandelen. Je werkt samen met verschillende mensen om het project goed te laten verlopen. Het is belangrijk dat je zelf dingen oppakt, initiatief toont en nieuwe ideeën inbrengt. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Locatie: Rotterdam

Salaris: oplopend tot €6.000,- o.b.v. 40 uur

Draai jij je hand niet om voor complexe en uiteenlopende projecten en ben jij graag van begin tot eind betrokken bij het vastgoedproces? Dan zijn zoeken wij jou!

Als projectontwikkelaar maak je deel uit van een ontwikkelteam en draag je medeverantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van veelal complexe binnenstedelijke projecten. Denk aan iconische projecten zoals het Sluishuis, Binck Blocks, Oostenburg, Houthavens en KOER. Je bent betrokken bij het project vanaf het SchetsOntwerp tot aan de start en/of oplevering van de bouw.

Je taken omvatten onder andere het ontwerpproces, verkoopprocessen, planologische trajecten, het bijstellen van exploitaties, onderhandelingen en contractering met kopers en aannemers, en contractmanagement. Als generalist ben je betrokken bij alle aspecten van het project, en je schakelt met adviseurs om het verschil te maken. Proactief handelen, ondernemend zijn en innovaties implementeren in het proces zijn essentieel.



Gevraagd

  • Minimaal een afgeronde HBO/WO-opleiding Bouwkunde, Real Estate of vergelijkbaar (of een mbo geschoolde met voldoende aantoonbare werkervaring);
  • Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring;
  • klantgericht, creatief en ondernemend;
  • Ervaring met LEAN / GROTIK technieken.


Aanbod

  • Een goed salaris oplopend tot wel € 6.000,- bruto per maand
  • Uitzicht op een vast contract
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de Bouw CAO zoals 43 vakantiedagen
  • Aandacht voor jouw work-life-balance door in gesprek te blijven over jouw wensen en behoeftes
  • Doorgroeimogelijkheden in de breedte en in de diepte
  • Een leertraject op maat waarin jij jezelf blijft ontwikkelen als professional.


Bedrijfsomschrijving

Vanaf de acquisitie, de initiatiefase en het creatieve concept tot en met de exploitatie en het vastgoedbeheer neemt deze partij voor onze opdrachtgevers, zowel binnen als buiten de holding, alle zorg en verantwoordelijkheid uit handen. Als ontwikkelende bouwer zijn project- en gebiedsontwikkeling ons werkterrein, maar ook geïntegreerde contractvormen, zoals Design Build en Design Construct. We werken bij de ontwikkeling en realisatie van onze prachtige gebouwen nauw samen met onze eigen collega’s, onze opdrachtgevers en ketenpartners. Zo combineren we ervaring met innovatie en zakelijkheid met betrokkenheid.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in