+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Planvoorbereider Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Wij zoeken een enthousiaste Planvoorbereider met liefde voor projecten. In deze rol coördineer je woningbouwprojecten van begin tot eind. Je maakt belangrijke keuzes, werkt samen met verschillende teams en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Je helpt ook klanten en zorgt dat hun wensen centraal staan. Je werkdagen zijn nooit saai, met veel afwisseling en contact met collega's en experts. Je leert veel, deelt kennis en draagt bij aan het succes van het team. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Locatie: Rotterdam

Salaris: oplopend tot €5.500,- o.b.v. 40 uur

Ben jij een ervaren Planvoorbereider met een passie voor het realiseren van projecten? Wij zijn op zoek naar een gedreven professional om ons team in Rotterdam te versterken.

Functieomschrijving:

Als Planvoorbereider / Senior Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het coördineren van meerdere woningbouwprojecten vanaf de ontwikkelfase tot aan de realisatie. Het doel is om het proces soepel te laten verlopen voor alle betrokken partijen, waaronder Kopersadvies, Constructeur, Werkvoorbereiding, Uitvoering en Partners.

Je maakt strategische keuzes, werkt deze technisch uit en bespreekt ze met het team en de partners. Indien nodig draag je innovatieve oplossingen aan en implementeer je deze. Op deze manier stuur je het project naar ontwikkeling binnen de gestelde randvoorwaarden, kwaliteitseisen en budget.

Naast het technische aspect hecht je veel waarde aan onze klanten, kopers en huurders. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat het plan voldoet aan hun wensen en verwachtingen.

Je rol omvat ook het coachen en fungeren als vraagbaak voor het uitvoeringsteam, en het ondersteunen van het werkvoorbereidingsteam. Je werkdagen zijn uitdagend en gevarieerd, met veel contact met collega's en externe experts. Je zorgt voor een vlotte overdracht en een succesvolle start voor je collega's werkvoorbereiders/uitvoerders binnen de projecten, en je werkt samen aan projectoverstijgende sjablonen, het omzetten van projectmatige ontwikkelingen naar concepten en het delen van kennis binnen de afdeling.

Je taken omvatten onder andere het beoordelen van ontwerpen op regelgeving en technische aspecten, het coördineren van prijsprocessen, het opstellen van planningen gebaseerd op integrale processen, het identificeren van risico's en het inschakelen van (externe) deskundigen indien nodig, het afstemmen van verschillende disciplines, en het bewaken van de kwalitatieve en kwantitatieve voortgang en budgetten. Daarnaast vervul je een coachende rol en fungeer je als vraagbaak voor het uitvoeringsteam.



Gevraagd

  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding Bouwkunde of vergelijkbaar;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als Planvoorbereider;
  • Goede kennis van bouwprocessen en -technieken;
  • Ervaring met relevante software zoals BIM


Aanbod

  • Een goed salaris oplopend tot wel € 5.500,- bruto per maand
  • Uitzicht op een vast contract
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de Bouw CAO zoals 43 vakantiedagen
  • Aandacht voor jouw work-life-balance door in gesprek te blijven over jouw wensen en behoeftes
  • Doorgroeimogelijkheden in de breedte en in de diepte
  • Een leertraject op maat waarin jij jezelf blijft ontwikkelen als professional.


Bedrijfsomschrijving

We zijn een team dat bestaat uit toegewijde collega’s die samen dingen tot een succes willen maken. We hebben soms heerlijke flauwe humor om na hard lachen vervolgens weer samen aan de slag te gaan. Er wordt vaak samen geluncht. Een aantal collega’s haalt daarna nog een frisse neus buiten met een wandeling. Een hecht team dat eerlijkheid en samenwerken hoog in het vaandel heeft staan.Vanaf de ontwerpfase nemen we deel aan de ontwikkeling van het project en zorgen we met onze partners voor een optimaal proces, het technisch uitwerken en realiseren. Efficiënter ontwikkelen en bouwen, op basis van innovatieve processen en producten. Met als doel, duurzaam, betaalbaar en slimmer bouwen. En veel meer kunnen doen met een hecht team.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in