+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Projectcoördinator Bouw Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Meinselect

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Meinselect

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.000 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Duik in de wereld van bouwprojecten als Projectcoördinator Bouw bij een gerenommeerd bedrijf dat zich richt op duurzame woningbouw en onderhoud. In deze rol ben je de centrale figuur verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van projecten vanaf de begroting tot de uitvoering. Geniet van een veelzijdige functie, ondersteund door een auto van de zaak, laptop en telefoon, en draag bij aan maatschappelijk relevante projecten. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Projectcoördinator Bouw

Over deze vacature
Zoek jij een uitdagende en afwisselende job binnen een betrouwbaar bouwbedrijf? Ben jij de medior ervaren spil die sterk is in het coördineren van verschillende taken en verantwoordelijkheden?

In de rol van Projectcoördinator Bouw maak je deskundig en zelfstandig de kostenbegrotingen op (of in samenwerking met de calculator) en heb je ervaring met het oppakken van de werkvoorbereidingstaken. Je draagt zorg voor een planmatig verloop van de werkzaamheden en houdt daarbij rekening met tijdslimieten, budgetten en levering van materieel om de uitvoering maximaal te ondersteunen. Als onderdeel van de projectgroep blijf je ook na de tenderfase betrokken bij het bouwproject. Je maakt deel uit van een projectteam en in de rol van werkorganisator ben je samen met je team verantwoordelijk voor de realisatie van het project.

Functie-eisen
Herken jij jezelf in onderstaande punten?

• Minimaal 2 jaar werkervaring als calculator/ werkvoorbereider of projectcoördinator;
• Je hebt een hands-on mentaliteit;
• Organisatorisch en communicatief sterk.

Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever legt zich toe op wonen in de breedste zin van het woord. Een solide bouw- onderhoudbedrijf met een familiaire sfeer, dat zich bezig houdt met kwalitatieve projecten binnen de zorg en woningcorporaties. Met name op het gebied van duurzaamheid en het aanbieden van een totaalconcept, maakt dat opdrachtgevers graag samenwerken met deze bouwpartner.

Wegens toenemende groei aan projecten zijn wij voor deze opdrachtgever in verschillende regio's op zoek naar een Projectcoördinator Bouw.

Arbeidsvoorwaarden
• Fulltime functie waarbij je voornamelijk vanuit kantoor en op locatie werkzaam bent;
• Salaris tussen de € 3.500,-/ € 5.000,- bruto per maand, met daarbij behorende secundaire arbeidsvoorwaarden conform UTA bouw cao;
• Auto van de zaak, laptop en een telefoon.

KERNWOORDEN: VACATURES BOUW- VACATURE BOUW - EINDHOVEN - DEN BOSCH - TILBURG - BOUW - BOUWVACATURES - BOUWKUNDE - WERKVOORBEREIDER - BIM - REVIT - MODELLEUR - VASTE BAAN - WERKORGANISATOR BOUW - BOUWJOBS - NOORD-BRABANT - CALCULATOR - PROJECTLEIDER – PROJECTCOÖRDINATOR BOUW - WONINGBOUW - APPARTEMENTEN - MEDIOR

PROVINCIE: ZUID-HOLLAND

Salaris
nb
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in