+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

BIM Modelleur Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als BIM-modelleur werk je aan unieke projecten en maak je ontwerpen voor technische installaties. Geen dag is hetzelfde, want elk project is anders. Je overlegt veel met collega's van verschillende afdelingen. Jouw inbreng is belangrijk, of het nu gaat om tekeningen maken of vrije ontwerpen. Je ziet kansen en deelt graag jouw ideeën. De projecten zijn groot en heel divers. Dit werk is creatief en uitdagend. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Als BIM-modelleur verricht je ontwerp-, teken-, berekenings- en selectiewerkzaamheden van werktuigbouwkundige (HVAC) of elektrotechnische installaties voor uitdagende utiliteitsprojecten. Ieder project is uniek, dat zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is en dat afstemming met andere disciplines noodzakelijk is om tot een succesvol eindresultaat te komen. Gezien jouw proactieve rol zie jij kansen liggen en schuif jij ideeën niet onder stoelen of banken.

Zo ben jij als geen ander in staat om de vertaalslag te maken van de gestelde eisen van de opdrachtgever tot een passend gedetailleerd en functioneel ontwerp. Het kan hier gaan om bestektekeningen, maar ook om vrije ontwerpen waarin jouw inbreng zeker noodzakelijk is. De grootte van deze projecten lopen op tot ver in de miljoenen. Hierbij kun je denken aan projecten bij vaste klanten maar ook aan aanbestedingen.



Gevraagd

  • Tenminste een afgeronde MBO opleiding niveau 4 richting Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde
  • Ervaring als BIM-modelleur
  • minimaal 5 jaar ervaring met Revit 
  • Bereid te reizen binnen Nederland
  • ZZP bespreekbaar 


Aanbod

  • Een uitstekend en competitief salaris
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden door middel van bijvoorbeeld vakgerelateerde cursussen, opleidingen en/of bijscholing
  • Doorgroeimogelijkheden


Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een grote, landelijke onderneming die actief is binnen bouw en installatietechniek. Ten behoeve van een optimale klanttevredenheid hanteert men integrale en kwaliteit gestuurde aanpak.Op het gebied van installatietechniek ontwikkelt en onderhoudt men goed doordachte, innovatieve werktuigbouwkundige en elektrotechnische totaaloplossingen. De vele specialismen, waaronder klimaatbeheersing, verlichting, brandbeveiliging, cleanrooms, beveiligingssystemen en gebouwbeheerssystemen zorgen voor gevarieerde opdrachtgevers en relaties en bieden mogelijkheden voor vele professionals binnen de installatietechniek.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in