+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Monteur Aarde en Bliksem Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Heb je altijd al de wereld veiliger willen maken? We zoeken mensen die van techniek houden, of je nu al ervaring hebt of niet. Je kunt bij ons groeien en leren over aarding en bliksembeveiliging. We werken overal, van huizen tot grote projecten. Je wordt een expert in je vak. Je werkt met techniek en helpt klanten. Ook als je nog moet leren, zijn er kansen voor jou. Samen maken we Nederland veiliger. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Superheld Tegen Bliksem

Heb je altijd al de drang gevoeld om de wereld veiliger te maken? We zijn op zoek naar zowel ervaren technici als enthousiaste nieuwkomers om ons team van bliksembeschermers te versterken. Ben jij de veelzijdige collega waar we naar op zoek zijn? Of je nu een schat aan technische ervaring hebt of gewoon een passie voor technologie, wij bieden je de kans om te groeien en te schitteren als monteur voor aarding, bliksembeveiliging en overspanningsbeveiliging.

Verken & Ontwikkel

Onze werkzaamheden strekken zich uit van de basis tot aan geavanceerde industrieën, bouwprojecten en zelfs huishoudens. Als monteur kun je, gedreven door je passie en inzet, evolueren naar een inspecteur, werkvoorbereider, projectleider, of zelfs naar de expert waar iedereen naar op zoek is. De mogelijkheden zijn grenzeloos.

Werk op Grote Hoogten

Met jouw praktische kennis van technische installaties en een klantgerichte houding, ben jij degene die klanten met een glimlach bijstaat. Elektrotechniek zit in je bloed en je staat open om snel alles te leren over aardingsinstallaties, bliksembeveiliging en overspanningsbeveiliging. Hoogtes en krappe ruimtes schrikken jou niet af.

Van Noord tot Zuid

Het maakt niet uit waar je vandaan komt, want we zoeken (leerling) monteurs en voormannen voor al onze vestigingen, van het noorden tot het zuiden van Nederland, en van oost naar west. Zelfs als je weinig of geen ervaring hebt, staan onze ervaren collega's klaar om je de fijne kneepjes van het vak te leren. Elke dag werken we hard om Nederland een stukje veiliger te maken. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en een beschermende superheld tegen blikseminslagen te worden?



Gevraagd

Ervaren in de bliksem beveiliging

Een afgeronde technische opleiding 

Leergierig

Taal: Nederlands 



Aanbod

Zsm starten!

Opdrachtduur: 1 jaar met intentie tot overname (deta-vast)

Deta-vast 

ZZP'ers komen niet in aanmerking.

40 uur (minder helaas niet mogelijk)

CAO: Technisch Installatiebedrijf



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is gepassioneerd bezig met het minimaliseren van risico's in elektrotechnische infrastructuren, bouwprojecten en transportleidingen. Ze streven naar veiligheid, kostenbeheersing en continuïteit. Hun missie is het creëren van een veilige, duurzame wereld.Hun AanpakZe leiden hun inzet met kernwaarden en willen een toonaangevende werkgever zijn. Ze streven er dagelijks naar verwachtingen te overtreffen.Maatschappelijke BetrokkenheidOnze opdrachtgever investeert in de samenleving en in medewerkers, naast hun zakelijke groei.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in