+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider voor nieuwbouwschool en/of renovatie regio Rotterdam Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Meestersgilde

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Meestersgilde

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Detachering / Freelance / Vast contract
  • 3.000 - € 4.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van bouwprojecten als werkvoorbereider en speel een cruciale rol in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Je bent de centrale figuur verantwoordelijk voor de optimale voorbereiding en begeleiding. Geniet van een passend salaris, de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling via opleidingen, en uitzicht op een vast contract na bewezen succes. Dit alles binnen een organisatie die jouw groei en expertise waardeert. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een ervaren werkvoorbereider? Onze opdrachtgever bied je een leuke uitdaging aan als werkvoorbereider voor nieuwbouw- en renovatieprojecten in de omgeving van Rotterdam. Jij bent de centrale persoon die alles van A tot Z voorbereidt. Terwijl het project wordt uitgevoerd hou jij de vorderingen van het project goed in de gaten. Heb jij de kennis en/ of ervaring om in deze functie aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct op deze vacature in de omgeving Rotterdam!

Wat je gaat doen 

Als werkvoorbereider draag je zorg voor een optimale technische en organisatorische voorbereiding en begeleiding van het project. Jij zorgt ervoor dat de planning, kwaliteit en de kosten worden gewaarborgd. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig aanleveren van informatie en draagt zorg voor bestellingen van materialen, levertijden, en calculaties van uit te voeren werkzaamheden en gekoppelde prijzen. Daarnaast houd jij je bezig houden met het plannen van de werkzaamheden op de locaties en met het opstellen van offertes richting opdrachtgevers en onderaannemers. Dit doe je door goed contact te onderhouden met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers. 

Wat je meebrengt

Jij bent de schakel tussen diverse partijen. Daarom is het belangrijk dat je prettig en duidelijk communiceert. Bouwkundige kennis en ervaring is belangrijk. Je hebt die opgedaan doordat je een bouwkundige opleiding hebt afgerond of je hebt tenminste 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie opgedaan. Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en kennis van calculatie, planning, AutoCad en inkopen van materialen. Kennis van MS Project is een pre. 
Je werkt zorgvuldig. Want met jouw voorbereiding valt of staat het succesvolle verloop van het project. Verder ben je flexibel en weet je van aanpakken en initiatief nemen. 

Aanbod
• Een passend salaris afhankelijk van je werkervaring;
• Diverse mogelijkheden voor opleidingen of cursussen;
• Een vast contract, nadat jij jezelf een periode bewezen hebt;
• Genoeg vakantiedagen;
• Een goede pensioensregeling.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer direct online! Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem rechtstreeks contact op met Ralph ten Voorde op het nummer 06-15 07 58 68. Hij helpt je graag met het aangaan van deze uitdaging!

Meestersgilde in het kort
Met een vakkundig team is Meestersgilde een bekende intermediair in de bouw en vastgoedsector. Al meer dan 20 jaar bemiddelen wij kader- en uitvoerende functies. Wij werven en selecteren professionals voor onze opdrachtgevers die daar rechtstreeks in dienst gaan of je wordt als interim professional projectmatig ter beschikking gesteld. Daarnaast biedt Meestersgilde interessante interim opdracht aan.



Bedrijfsomschrijving

Meestersgilde in het kort

Al vanaf 2004 bemiddelen wij voor timmerlieden, schilders, betonreparateurs en houtrotsaneerders.

Met een deskundig en enthousiast team stellen we op projectbasis vakmensen ter beschikking aan toonaangevende bedrijven uit de bouw en het vastgoedonderhoud. Vakkrachten die voor ons werken, zijn verzekerd van de juiste waardering van hun vakmanschap.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in