+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Complexbeheerder Woningcorporatie Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van uitdagingen en help je graag anderen? Dan is deze baan perfect voor jou. Als complexbeheerder zorg je dat huizen schoon en veilig zijn voor bewoners. Je lost kleine problemen op en helpt mensen met vragen. Ook kijk je hoe het beter kan en werk je samen met verschillende mensen. Je bent belangrijk voor de buurt en zorgt dat alles goed gaat. Dit werk is afwisselend en je maakt echt verschil voor mensen. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Ben je iemand die graag uitdagingen aangaat in complexe situaties? Vind je voldoening in het ondersteunen van anderen op verschillende manieren? Sta je stevig in je schoenen en krijg je energie van het helpen van bewoners? Dan is deze vacature absoluut de moeite van het lezen waard.

Voor diverse woningcorporaties in de regio Den Haag zijn we op zoek naar een gedreven complexbeheerder. In deze rol zorg je ervoor dat jouw complexen altijd schoon, veilig en goed onderhouden zijn voor de bewoners. Je neemt lichte overlastsituaties aan en schakelt andere partijen in als er problemen zijn die buiten jouw bevoegdheid vallen. Ook houd je toezicht op het gebruik van gemeenschappelijke ruimten om sociale controle te handhaven. Bewoners zullen regelmatig vragen hebben, en jij biedt oplossingen aan, maar moedigt hen ook aan om reparatieverzoeken direct aan de woningcorporatie door te geven. Als Wijkbeheerder voer je deze taken uit voor jouw specifieke wijk en ben je actief betrokken bij het aanpakken van leefbaarheidsproblemen in die wijk.

Naast het uitvoeren van taken ben je ook verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit. Je denkt proactief mee en doet praktische verbetervoorstellen. Daarnaast controleer je werkzaamheden van externe partijen op kwaliteit, snelheid en correcte uitvoering. Bereikbaarheidsdiensten kunnen ook onderdeel zijn van je werkzaamheden, waardoor je fungeert als de ogen en oren van de organisatie.

Als complexbeheerder vervul je een veelzijdige en verantwoordelijke rol waarin jouw bijdrage essentieel is voor het welzijn van de bewoners en de leefbaarheid in de wijken. Ben jij klaar voor deze uitdaging?



Gevraagd

We zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat die aan de volgende criteria voldoet:

  • Je hebt een MBO werk- en denkniveau in de richting van beheer, toezicht of facilitair, waardoor je over de nodige kennis en vaardigheden beschikt om succesvol te zijn in deze rol.
  • Je bent gedreven en hebt een sociale instelling, wat betekent dat je met enthousiasme aan de slag gaat en goed kunt samenwerken met anderen. Bovendien heb je waardevolle kennis van de woningcorporatiesector, waardoor je snel kunt inspelen op de behoeften van onze organisatie en huurders.
  • Je bent bereid om op termijn inzetbaar te zijn, wat inhoudt dat je openstaat voor verdere ontwikkeling en het volgen van eventuele benodigde opleidingen of trainingen. Met jouw flexibiliteit kun je je aanpassen aan veranderende situaties en uitdagingen.

Als deze eigenschappen jou typeren en je graag een waardevolle bijdrage wilt leveren aan onze organisatie, nodigen we je van harte uit om te solliciteren. We kijken uit naar je motivatie en toewijding om samen te werken aan een succesvolle toekomst!



Aanbod

Bij ons kun je rekenen op een aantrekkelijke beloning die in overeenstemming is met de CAO Woondiensten. Wij zijn een klantgerichte organisatie waar jij als medewerker echt het verschil kunt maken. Jouw inzet en bijdrage worden gewaardeerd en maken een impact op de levens van onze klanten.

Als je goed functioneert, bieden we uitzicht op verlenging van jouw dienstverband. We investeren graag in onze medewerkers en geven jou veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt de kans om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen, zodat je kunt groeien in jouw carrière.

Bij ons vind je niet alleen een uitdagende werkplek, maar ook een omgeving waarin jouw groei en welzijn centraal staan. Als jij klaar bent om jezelf te ontplooien en samen te werken met een team van gepassioneerde professionals, nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Wij kijken er naar uit om jouw talenten te verwelkomen en samen te bouwen aan een succesvolle toekomst.



Bedrijfsomschrijving

Werken in de wereld van woningcorporaties is iets bijzonders. Je beoefent niet alleen een vak. Je draagt ook je steentje bij aan een groter, maatschappelijk doel. Betaalbare huisvesting. woongenot. leefbaarheid in de wijk. Dat maakt je werk bijzonder.Wij zijn er voor de professionals die zich hierbij thuis voelen. En voor de corporaties die deze professionals graag in huis halen. Vast of interim. Op MBO, HBO of WO niveau. Want dat is ons vak al meer dan 25 jaar. Professionals en woningcorporaties bij elkaar brengen. De perfecte match tot stand brengen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in