+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Woonconsulent Woningcorporatie Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Woonconsulent werk je aan een fijne woonomgeving voor huurders. Je helpt bij problemen, geeft advies en zorgt dat alles goed loopt. Dit doe je door actief te praten met huurders en oplossingen te vinden. Ook werk je mee aan projecten voor het verbeteren van huizen. Je bent belangrijk voor de buurt en helpt mensen om prettig te wonen. Jouw inzet en enthousiasme maken echt verschil voor de mensen. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Als Woonconsulent ben je verantwoordelijk voor het bevorderen van een prettige woonomgeving voor huurders. Door actieve communicatie, begeleiding en advies zorg je ervoor dat alle lopende zaken efficiënt worden afgehandeld en huurders goed geïnformeerd blijven.

Je taken omvatten onder andere:

  • Proactieve aanpak: Als aanspreekpunt bij overlastsituaties en complexe kwesties van individuele huurders, bied je op maat gemaakte oplossingen waar nodig.
  • Actieve deelname aan projectteams tijdens onderhouds-, renovatie- en nieuwbouwprojecten.
  • Begeleiding van bewoners en voeren van persoonlijke gesprekken.
  • Initiatie van overleg over individuele zaken en onderhoud van contacten met netwerkpartners zoals politie, sociale diensten en gemeenten.

Als Woonconsulent breng je niet alleen expertise, maar ook enthousiasme en betrokkenheid mee om de woongemeenschap te versterken en het welzijn van huurders te bevorderen. Een uitdagende rol waarin jouw aanpakkersmentaliteit volledig tot zijn recht komt!



Gevraagd

We zoeken een enthousiaste kandidaat met het volgende profiel:

  • HBO werk- en denkniveau, waardoor je complexe vraagstukken moeiteloos kunt aanpakken.
  • Ervaring en kennis van DMS (Document Management Systems) voor een efficiënt documentbeheer.
  • Ervaring als Woonconsulent is een pluspunt, omdat je met jouw voorgaande ervaring direct waardevol kunt zijn voor ons team.

Als dit jou aanspreekt en je graag je talenten wilt benutten in een uitdagende rol, moedigen we je aan om te solliciteren!



Aanbod

Wanneer je bij ons aan de slag gaat, kun je rekenen op de volgende voordelen:

  • Een salaris dat in overeenstemming is met de CAO Woondiensten, zodat je kunt rekenen op een eerlijke beloning voor jouw inzet.
  • De mogelijkheid om jezelf persoonlijk te ontwikkelen via een op maat gemaakte leerlijn, waardoor je jouw talenten verder kunt ontplooien.
  • Toegang tot een uitgebreid landelijk netwerk van gemotiveerde collega's, zowel binnen als buiten de organisatie, wat inspiratie en ondersteuning biedt.
  • Je wordt begeleid door mij, jouw contactpersoon, gedurende jouw werkzaamheden. Hierdoor heb je altijd een vertrouwd aanspreekpunt waar je terecht kunt voor vragen en ondersteuning.

Samen streven we ernaar om jouw talenten optimaal te benutten en een stimulerende werkomgeving te bieden waarin je kunt groeien en excelleren. We kijken ernaar uit om jou als waardevolle toevoeging aan ons team te verwelkomen!



Bedrijfsomschrijving

Werken in de wereld van woningcorporaties is iets bijzonders. Je beoefent niet alleen een vak. Je draagt ook je steentje bij aan een groter, maatschappelijk doel. Betaalbare huisvesting. woongenot. leefbaarheid in de wijk. Dat maakt je werk bijzonder.Wij zijn er voor de professionals die zich hierbij thuis voelen. En voor de corporaties die deze professionals graag in huis halen. Vast of interim. Op MBO, HBO of WO niveau. Want dat is ons vak al meer dan 25 jaar. Professionals en woningcorporaties bij elkaar brengen. De perfecte match tot stand brengen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in