+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Leerling Automonteur Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maintec

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 1.100 - € 2.300 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van sleutelen aan auto's en wil je daar je werk van maken? Dan is onze bbl-opleiding tot Autotechnicus iets voor jou! Je leert alles in de praktijk, terwijl je ook naar school gaat. Je komt te werken in een team van autoliefhebbers, bij een dealer van bedrijfswagens. Samen zorgen we dat je groeit en alles leert wat nodig is. En het mooie is, je verdient al vanaf de start een goed salaris. We betalen ook voor je opleiding en zorgen voor extra trainingen. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Hey fanatiek sleutelaar! Met jouw passie voor auto's en technologie hebben wij bij Maintec een mooie kans voor jou. Met de bbl-opleiding tot Autotechnicus school jij jezelf namelijk tot volwaardig monteur terwijl je een lekker salaris verdiend. Lees snel verder!


Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij een mooie merkdealer van lichte en zware bedrijfswagens in Rotterdam. De moderne werkplaats is voorzien van al het benodigde gereedschap en een duidelijke tweedeling tussen de vans (busjes) en trucks. Je komt terecht in een gezellig team van collega's, variërend in leeftijd, die allemaal dezelfde passie delen, sleutelen aan voertuigen! Een aantal van je collega's zijn net als jij in opleiding. De werkomgeving is vriendelijk en stimulerend, met een goede balans tussen hard werken en plezier maken. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, en na het behalen van je diploma zijn er talloze mogelijkheden om door te groeien! Maintec staat klaar om je te begeleiden gedurende dit hele traject en denkt met je mee over je toekomstige stappen.


Wat ga je doen?

Als leerling automonteur word je klaargestoomd tot specialist in lichte bedrijfswagens. De werkdag start om 08:00 uur gezamenlijk met het team van monteurs met het doornemen van de werkorders. In het begin zul je eenvoudige taken uitvoeren, zoals banden vervangen, de luchtdruk van de remmen controleren op lekkages en inspecties uitvoeren aan de hand van beschikbare werklijsten. Zodra je deze basisvaardigheden onder de knie hebt, ga je aan de slag met meer complexe reparaties. Denk hierbij aan het diagnosticeren van problemen in de brandstoftoevoer, zoals mogelijke storingen, die je vervolgens zult oplossen. Naast je werk in de werkplaats ga je één dag per week naar school, waar je de opleiding tot Autotechnicus volgt op mbo niveau-2 of 3.


Wat verwachten wij van jou?

Om te kunnen starten met dit toffe werken- en leren traject, vragen wij het volgende van jou:

  • Een recent afgeronde VMBO-opleiding in een technische richting;
  • Sleutelervaring aan voertuigen en kennis van gereedschap;
  • De motivatie om vier dagen per week te werken maar ook om elke week een dag je best te doen op school.

Heb je al een MBO-2 diploma tot Autotechnicus volbracht en wil je doorleren tot Allround Autotechnicus op niveau-3 of wil je van werken aan personenauto's naar sleutelen aan lichte bedrijfswagens? Dan is dit ook zeker jouw plek!


Wat kun je van ons verwachten

Tijdens dit werk- en leertraject zul je uitstekend worden begeleid door een ervaren monteur die je alles in de praktijk zal leren. Daarnaast zal Maintec de kosten dekken voor jouw BBL-opleiding tot (eerste) bedrijfsautotechnicus. Eén dag per week zul je naar school gaan, en de overige vier dagen kun je lekker aan het werk en je salaris verdienen. Even alle voordelen op een rijtje:

  • Vanaf dag 1 een mooi salaris tussen de € 1100,- en € 2300,- bruto per maand, afhankelijk van je leeftijd 💰
  • Maintec neemt de kosten voor je studie en boeken voor haar rekening 📚
  • Een goede reiskostenvergoeding, zelfs als je met het OV reist 🚌
  • Persoonlijke begeleiding van je eigen praktijkmeester en een coach van Maintec zodat jij zeker weten je diploma behaalt🎓
  • Een contract voor de duur van je opleiding en na het behalen ervan een vaste baan bij onze opdrachtgever 📝
  • Extra praktijktrainingen gefinancierd door Maintec om van jou een top monteur te maken! 🛠️


Bedrijfsomschrijving

MAINTEC - TECHNISCH UITZENDBUREAU
Wij werven, selecteren en detacheren technisch personeel. Om te voldoen aan de vraag van onze opdrachtgevers, maken wij gebruik van onze dienstverleningsconcepten.

LOKAAL WERKEN IN DE BUURT!
Lokaal personeel werven wij op de lokale arbeidsmarkt in ons 'Lokaal Personeel' concept. Onze projectmanagers kennen de technische arbeidsmarkt als geen ander, weten wat bedrijven vragen en vinden daar de juiste vakman of-vrouw bij.

LEREN STOPT NOOIT
In het concept Leren & Werken leiden wij mensen op voor de competenties die belangrijk zijn op de arbeidsmarkt. Of het nu gaat om een complete MBO opleiding in een BBL- traject, een basisopleiding voor bepaalde vakken of een korte bijscholing voor een specifieke lastechniek, Maintec zorgt dat haar mensen kunnen wat haar opdrachtgevers vragen.

GRENZEN VERLEGGEND
Sommige vaardigheden zijn erg moeilijk te vinden op de Nederlandse arbeidsmarkt. Daarom werven wij internationaal personeel door middel van eigen kantoren en agenten in 9 Europese landen. Wij noemen dat concept 'Internationaal Matching'.
Passie en trots
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in