+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving 's-Heerenberg.
Laad meer vacatures

Operator Royal Fassin 's-Heerenberg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Tempo-Team

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.600 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van snoep en wil je in een snoepfabriek werken? Dan is dit jouw kans! Als operator werk je in 3 ploegen en verdien je een goed salaris. Je gaat het lekkerste snoep maken en zorgt dat alles goed loopt. Je werkt met een gezellig team en er is ruimte om te groeien. Plus, je krijgt reiskostenvergoeding en extra toeslagen. Dit is je kans op een baan waar je trots op kunt zijn! Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Operator, opgelet! Ik heb namelijk een super lekkere vacature voor jou. Fulltime werken in 3 ploegen, een topsalaris vanaf €2600 euro per maand (exclusief toeslagen) , werken in de allerleukste snoepfabriek én ook nog eens meteen een #vastdienstverband in the pocket? Yes! Bij Royal Fassin in ‘s-Heerenberg kan dit allemaal. Solliciteer snel en sta volgende week je centen al te verdienen.

Wat bieden wij jou
  • Super salaris! Verdien €15,20 per uur
  • Elke week je centen op je rekening
  • Persoonlijke ontwikkeling? Natuurlijk!
  • Reiskostenvergoeding natuurlijk!
  • Toe$lagen!
  • Werk bij de leukste snoepfabriek van Nederland
Wie ben jij

Als operator neem je enthousiasme en ervaring met je mee, verder:

  • Heb je je VAPRO A of een gelijkwaardig niveau
  • Beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift
Wat ga je doen

Het lekkerste snoep produceren, een droombaan toch! Als operator ben je verantwoordelijk voor de extrusie en zorg je samen met de productiemedewerkers voor het maken van het allerlekkerste snoep! Je bent verantwoordelijk voor twee of meer productielijnen. Je checkt alles op kwaliteit! Maar met jouw haviksoog lukt dit zeker wel. Heb je meters en kilo’s snoep geproduceerd? Dan draai je installatie leeg en maak je het schoon. Je helpt de productiemedewerkers hier en daar met wat aanwijzingen en je registreert eventuele fouten of gebreken in de lijn. Geeft de machine een rood zwaailicht aan? Dan ben jij de eerste die te hulp schiet. De kleine storingen los je dan ook op. Is er een grote storing? Dat kun je over laten aan de technische dienst! De ploegentijden zijn van: 06.00-14:00 / 14:00-22:00 / 22:00-06:00 uur. Als je als operator aan wordt genomen kom je meteen bij Royal Fassin in een #vastdienstverband 🎉

Waar ga je werken

Bij Royal Fassin! Een snoepfabrikant die onder andere zure matten, veters, kabels en gevulde kabels voor het merk Katja maakt. Jij bent hier als operator een belangrijke schakel! Een gedeelte van dit heerlijke snoep wordt in ‘s-Heerenberg gemaakt! Als operator kom je binnen in een super warme familie met een leuke en gezellige sfeer.

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature als operator? Solliciteer direct! Ik zal binnen 1 werkdag contact met je opnemen. Je kunt ook makkelijk een belafspraak inplannen via de link in de bevestigingsmail. Verder nog vragen vooraf? Bel/app/ mail me via onderstaande gegevens! Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in