+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Scherpenzeel (GE).
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker fulltime Scherpenzeel (GE)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 15,03 - € 18,09 p/u
  • Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Houd je van werken met tapijten en wil je meteen aan de slag? Bij Interface krijg je die kans! Je werkt in een team en kunt doorgroeien. Het werk is afwisselend: je zorgt dat alles goed loopt en helpt met verschillende taken. Je kunt ook kiezen voor werk als orderpicker. Er is altijd iets te doen en je werkt samen met leuke collega's. Plus, er zijn kansen om te leren en door te groeien in het bedrijf. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Lijkt het jou leuk om tapijten te creëren? Ga dan aan de slag bij dé tapijtproducent: Interface in Scherpenzeel. Je kunt per direct beginnen. Je kunt fulltime werken en je krijgt urengarantie. Je verdient tussen de €15,03 en € 18,09 per uur. Doe je het goed? Dan je doorgroeien tot operator en zelfs overgenomen worden! Solliciteer direct!

Wat bieden wij jou
  • Een uurloon van € 15,03 per uur (21 +)
  • Ploegentoeslag tot € 18,09 per uur!
  • Een enthousiast team
  • Reiskostenvergoeding
  • Doorgroeimogelijkheden tot operator
  • Kans op overname!
Wie ben jij

Als magazijnmedewerker bij Interface ben je flexibel en:

  • Ben je fulltime beschikbaar van maandag tot en met vrijdag
  • Ben je beschikbaar in drie ploegen van 7:00-15:00, 15:00-23:00 en 23:00-07:00
  • Zoek je een baan voor langere tijd
Wat ga je doen

Als magazijnmedewerker ben jij onmisbaar in het productieproces. Je zorgt ervoor dat het proces soepel verloopt. Gedurende de dag heb jij één taak waar jij je mee bezighoudt. Welk taak dat is, hangt ervan af op welke afdeling jij die dag werkt. Er zijn diverse afdelingen. Zo check jij of de tapijttegels voldoen aan de kwaliteitseisen. Kleuren van elkaar onderscheiden is voor jou een makkie! Verder houd jij je bezig met het aanvullen van garen, het inpakken en verzendklaar maken van tapijttegels. Eén ding is zeker, jij verveelt je in ieder geval nooit!

Wil jij liever aan de slag in het magazijn als orderpicker? Ook een optie!

Waar ga je werken

Als magazijnmedewerker bij Interface zorg jij dat er mooie, kleurrijke, vliegende (grapje) tapijten gemaakt worden. Dit doe je gelukkig niet alleen, maar met een team enthousiaste en energieke collega's. In de pauze haal je een lekkere maaltijd in de kantine en klets je bij met je collega's. Daarnaast wordt er bij Interface ook aan jouw ontwikkeling gedacht. Wil je doorgroeien? Er zijn genoeg mogelijkheden om door te groeien tot heftruckchauffeur of operator. Ook is het mogelijk dat je overgenomen wordt!

Sollicitatie

Klaar om tapijten te maken als magazijnmedewerker bij Interface in Scherpenzeel? Solliciteer dan direct! WhatsApp ons voor vragen óf bel of mail ons.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Bedrijfsomschrijving

Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in