+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schijndel.
Laad meer vacatures

Samensteller - lasser bij Machinebouw Schijndel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij SNL Machinebouw zoeken we een nieuwe Samensteller-Lasser. Werk met ons team aan het maken van machines en constructies. Jouw taak is om van tekeningen en specificaties echte bouwwerken te maken door te lassen. We gebruiken verschillende lastechnieken. Je werkt samen met collega's aan projecten die vooruitstrevend zijn. Bij ons kun je groeien en je vaardigheden verbeteren, of je nu net begint of al ervaring hebt. Klaar voor deze uitdaging? Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Word jij de nieuwe Samensteller-Lasser onze opdrachtgever in Schijndel?

Wil jij deel uitmaken van een team dat bruisend van energie en passie hoogwaardige machines en constructies creëert? Bij SNL Machinebouw zijn we op zoek naar een enthousiaste Samensteller-Lasser die klaar is voor een uitdagend avontuur!

Als Samensteller-Lasser bij onze opdrachtgever ben jij de architect van onze technische meesterwerken. Je neemt technische tekeningen en specificaties en transformeert ze in indrukwekkende constructies en onderdelen. Van MIG/MAG-lassen tot TIG-lassen en elektrodelassen, jij bent de meester van het vuur die zorgt voor sterke en duurzame verbindingen.

Maar daar houdt het niet op - bij onze opdrachtgever geloven ze in teamwork en innovatie. Samen met je collega's werk je aan projecten die de grenzen van technologie en creativiteit verleggen. En het beste van alles? Je krijgt alle ruimte om te groeien en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint aan je carrière als lasser, bij ons ben je aan het juiste adres.

Dus, ben jij klaar om je stempel te drukken op de wereld van machinebouw? Solliciteer nu en ontdek waarom onze opdrachtgever de perfecte plek is om je talenten te laten stralen! 🛠️💥



Gevraagd

  • MBO werk- en denkniveau in Metaaltechniek.
  • Ervaring en/of opleiding in TIG lassen op niveau 2-4.
  • Vermogen om technische werktekeningen te kunnen lezen.
  • Een klantgerichte instelling om de behoeften van klanten te begrijpen en te vervullen.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • No-nonsense mentaliteit, proactief in aanpak en in staat om redelijk zelfstandig te werken


Aanbod

  • Een goed salaris oplopend tot wel € 3.500,- bruto per maand of op ZZP basis tot wel € 55,- per uur.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Doorgroeimogelijkheden in de breedte en in de diepte
  • Een leertraject op maat waarin jij jezelf blijft ontwikkelen als professional


Bedrijfsomschrijving

Welkom in de wereld van grenzeloze mogelijkheden in de metaalindustrie! Bij ons draait alles om het leveren van oplossingen die verder gaan dan verwachtingen: van op maat gemaakte componenten tot complete maatwerksystemen en alles daartussenin.Of het nu gaat om het samenstellen van onderdelen of het ontwikkelen van een geavanceerde machine op maat, wij staan garant voor de perfecte oplossing voor elke uitdaging die u tegenkomt. Bij ons worden de krachten van diverse metaalbedrijven gebundeld, waardoor we een ongeëvenaarde expertise en service kunnen bieden.Vanaf het allereerste advies tot aan de inbedrijfstelling en nazorg, wij zijn er om u te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap van het proces. Of het nu gaat om een specifieke expertise of om het complete traject, wij zijn er om uw visie tot leven te brengen. Bij ons krijgt u niet alleen een oplossing, maar een partnerschap dat staat voor innovatie, kwaliteit en succes. Welkom bij de wereld van grenzeloze mogelijkheden - waar uw uitdagingen onze passie zijn!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in