+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiphol-Rijk.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Luchthaven Schiphol-Rijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.400 - € 4.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Werkvoorbereider Werken speel je een belangrijke rol in de voorbereiding van renovatie- of installatieprojecten. Je leidt kleine projecten, maakt kostprijscalculaties en zorgt dat alles klaar is voor de uitvoering. Je werkt op verschillende locaties en met diverse projectteams. Dit zorgt voor veel afwisseling in je werk. Je komt terecht in een team waar ontwikkeling en groei centraal staan. Plus, er zijn mogelijkheden voor opleidingen en een pensioenopbouw. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als Werkvoorbereider Werken ben jij dé sleutelfiguur tijdens de voorbereiding van renovatie- of installatieprojecten voor werktuigbouwkundige systemen in utiliteitsgebouwen. Je neemt hierbij een breed scala aan verantwoordelijkheden op je:

  • Je leidt soepel kleine projecten, waarbij je de werkzaamheden ter plaatse inventariseert.
  • Met jouw voorbereidende skills zorg je ervoor dat alles gereed is voor een vlekkeloze uitvoering.
  • Het opstellen van kostprijscalculaties en gedetailleerde tekeningen behoort tot jouw takenpakket.
  • Je stelt nauwkeurig materiaalstaten op en plaatst de benodigde bestellingen.
  • Samen met de projectleider bewaak je operationeel de voortgang van de projecten, waardoor deadlines geen verrassing vormen.
  • Een gestroomlijnde administratie en zorgvuldige archivering zijn jouw handelsmerk.

De afdeling waar je komt te werken voert zelfstandig klussen uit met een budget tot €500.000,-, vaak als spin-offs van beheer- en onderhoudscontracten. Werkzaamheden vinden plaats op diverse locaties in de regio, waardoor er veel variatie is. Je werklocatie is voornamelijk beziig met grote onderhoudscontracten beheren. Jouw projectteams, bestaande uit projectleiders, werkvoorbereiders en monteurs met specialisatie in werktuigbouwkunde, variëren in grootte van 5-10 leden. Samenwerking met collega's uit andere specialisaties komt regelmatig voor, afhankelijk van de klus. Ontdek de dynamiek van onze afwisselende projecten en sluit je aan bij dit enthousiaste team!

Ontdek de mogelijkheden om bij te dragen aan innovatieve werktuigbouwkundige projecten en stimuleer je eigen groei. Solliciteer nu! Stuur je CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of neem contact via telefoon of WhatsApp op +31651321657. 


Functie eisen

Wat kan je verwachten:

·      Mogelijkheid tot een directe contractaanbieding

·      Salaris op basis van ervaring en kennis €3400 - €4500

·      25 vakantie dagen

·      Opleidingsmogelijkheden t.b.v je functie

·      Pensioen opbouw bij BeFrank


Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Werkvoorbereider Luchthaven die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.



Bedrijfsomschrijving

Wij zijn dé verbinder in werk waar mensen zin in hebben en zin in houden

Maandag® is met 46 vestigingen in 16 steden al meer dan 30 jaar leidend als detacheerder binnen het publieke domein in Nederland. De afgelopen 2 jaar is er, mede door overnames, een sterke groei gerealiseerd. Naast detachering biedt Maandag® ook ZZP-bemiddeling en HR-dienstverlening zoals RPO (recruitment proces outsourcing) en MSP (managed service provider).

Daarmee is Maandag® dé verbinder in werk waar mensen zin in hebben en zin in houden, in zowel de publieke- als commerciële sector. Dagelijks zijn meer dan 4.000 professionals actief binnen de zorg, het onderwijs, de overheid, IT, finance, HR en communicatie. Daarnaast is Maandag® actief op het gebied van engineering, construction en life science in België.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in