+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiphol-Rijk.
Laad meer vacatures

Traineeship HBO Technische Bedrijfskunde Schiphol-Rijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Traineeship
  • Laptop

Vacature in het kort

Hou je van Schiphol en wil je meewerken aan belangrijke veranderingen daar? Je gaat helpen met het bouwen en onderhouden van het kabel- en leidingennet. Er gebeurt veel op Schiphol, vooral met duurzame energie. Je gaat werken aan projecten van begin tot eind. Dit is perfect voor iemand die net begint in zijn carrière. Je krijgt de kans om in verschillende functies te werken en te ontdekken wat het beste bij je past. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je gepassioneerd over Schiphol en de ondergrondse infrastructuur? Wil je een cruciale rol spelen in de realisatie en het onderhoud van het kabel- en leidingennet op deze unieke locatie? Dan is dit dé kans voor jou om je stempel te drukken op een dynamisch en ambitieus project!

In de komende jaren staat Schiphol voor ingrijpende veranderingen. De energietransitie is in volle gang: de elektrificatie vereist een aanzienlijke uitbreiding van het duurzame energienet. Dit omvat het verzwaren van kabels, het verduurzamen van de openbare verlichting, het installeren van duizenden laadpalen en het verkennen van innovatieve oplossingen zoals waterstof, de toekomst van het gasnet en het verduurzamen van de luchtvaart.

Als sleutelfiguur in projecten vanaf het begin (ontwerp en realisatie) tot het eind (beheer en onderhoud), zijn we op zoek naar jou: een ambitieuze starter in je carrière. Binnen deze rol en het team zijn er tal van mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. We bieden je de unieke kans om gedurende een jaar in verschillende rollen te werken, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor de verdere invulling van je carrière!

Je kunt bijvoorbeeld starten als werkvoorbereider, waarbij je verantwoordelijk bent voor de planning van werkzaamheden en de inkoop van materialen. Of misschien voel je je meer aangetrokken tot de rol van calculator, waarbij je de kostprijs van projecten en werkzaamheden bepaalt. Als je de voorkeur geeft aan een hands-on benadering en graag buiten werkt, dan is de rol van uitvoerder wellicht iets voor jou! In overleg met de teamleiders stellen we een jaarprogramma op waarin je verschillende functies kunt verkennen.

Samen zullen we ontdekken welke rol het beste bij jou past en hoe je je ambities kunt realiseren!



Gevraagd

Voor ons team zoeken wij een enthousiaste starter die graag de handen uit de mouwen steekt en proactief te werk gaat. Daarnaast zijn de volgende punten van belang:

• Afgeronde technische hbo-opleiding;

• Affiniteit met ondergrondse infrastructuur;

• Zelfstandig, flexibel, klantgericht en een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid;

• Goede communicatieve vaardigheden met collega’s en zowel interne als externe klanten;

• Gedrevenheid om de beste oplossingen te realiseren;

• Passie voor innovaties in de ondergrondse infratechniek.



Aanbod

Een dynamische baan in een groeiende sector met een gedreven team. Je hebt volop kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling binnen het bedrijf. Als Young Professional val je onder de CAO Installatietechniek en profiteer je van:

• Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden

• Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken

• 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband

• Telefoon en laptop van de zaak

• Bedrijfsfitnesskorting van 40%

• Collectieve zorgverzekering

• Diverse opleidingsmogelijkheden via het interne kenniscentrum.

Als Young Professional kun je deelnemen aan diverse activiteiten en krijg je goede begeleiding, waaronder een buddy, een inwerkprogramma en toegang tot een onbeperkt aantal online trainingen en cursussen.



Bedrijfsomschrijving

Wie wij zijn: We zijn experts in het ontwikkelen van de cruciale infrastructuur voor het duurzaam opslaan en transporteren van energie en water. Onze kennis strekt zich uit van het leveren van licht, warmte, gas, elektriciteit tot water, vanaf de bron tot aan de consument. Met onze diepgaande expertise in processen en systemen realiseren we de benodigde infrastructuur voor duurzame energie- en wateropslag en -transport. Hierdoor zijn we al lange tijd een betrouwbare partner voor landelijke netbeheerders, waterbedrijven, regionale industriële bedrijven en terreinbeheerders.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in