+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiphol-Rijk.
Laad meer vacatures

Traineeship Energietransitie - Schiphol Schiphol-Rijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Traineeship

Vacature in het kort

Bij deze unieke Traineeship Energetische Transitie op Schiphol draait alles om de toekomst. Je gaat werken aan het uitbreiden en verduurzamen van het energienet. Dit is je kans om bij te dragen aan grote veranderingen en te ontdekken welke rol het beste bij je past. Of je nu graag plant, kosten berekent of buiten werkt, er is een plek voor jou. Je krijgt de kans om een jaar lang verschillende taken te leren en te groeien in je carrière. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Continu heeft momenteel een vacature voor een Traineeship Energetische Transitie op een bijzondere locatie: Schiphol. Als jij affiniteit hebt met Schiphol en ondergrondse infrastructuur, en je wilt bijdragen aan de realisatie en het onderhoud van het kabel- en leidingennet op deze speciale plek, dan is dit een unieke kans voor jou!

Je toekomstige missie is om bij te dragen aan de grote veranderingen die de komende jaren op Schiphol zullen plaatsvinden. De energietransitie staat hier centraal, wat betekent dat het energienet op een duurzame manier flink uitgebreid moet worden. Dit omvat verzwaren van kabels, verduurzaming van de openbare verlichting, installatie van duizenden laadpalen en het overdenken van vraagstukken zoals waterstofinzet, de toekomst van het gasnet en verduurzaming van de luchtvaart.

Deze aannemer, als verantwoordelijke voor projecten van begin tot eind, is op zoek naar een getalenteerde starter. Binnen deze rol en het team zijn er talloze mogelijkheden. Je krijgt de kans om gedurende een jaar in verschillende rotaties te ervaren welke rol het beste bij je past, zodat je weloverwogen je carrière kunt voortzetten.

Je zou kunnen beginnen als werkvoorbereider, waarbij je je bezighoudt met het plannen van werkzaamheden en de inkoop van materialen. Of misschien past de rol van calculator beter bij jou, waarbij je verantwoordelijk bent voor het bepalen van de kostprijs van projecten en werkzaamheden. Als je graag buiten werkt en met je handen bezig bent, kun je kiezen voor de rol van uitvoerder! In samenspraak met de teamleiders stellen we een jaarprogramma op waarin je verschillende functies zult vervullen.



Bedrijfsomschrijving

Voor ons team zijn wij op zoek naar een starter die graag zijn handen uit zijn of haar mouwen steekt en houdt van aanpakken. Verder kijken we naar:•   Afgeronde technische hbo-opleiding;•   Interesse in de ondergrondse infra;•   Je bent zelfstandig, flexibel, klantgericht en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel;•   Je communiceert gemakkelijk met collega’s, interne en externe klanten;•   Je bent gedreven om tot de juiste oplossing te komen.•   Je hebt een passie voor nieuwe ontwikkelingen in de ondergrondse infratechniek.ArbeidsvoorwaardenWat kun je van ons verwachten?Een uitdagende en afwisselende baan, in een branche die volop in beweging is. Dit doen we met een enthousiast team van bevlogen professionals. Daarnaast heb je volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen deze organisatie. Als Young Professional val je onder de val je onder de CAO Installatietechniek. Verder bieden wij jou: •  Een goed en competitief salaris, met prima secundaire arbeidsvoorwaarden •  Mogelijkheden voor parttimewerk tussen de 32 – 40 uur•  Opbouw van een goed pensioen•  De mogelijkheid om je dag flexibel in te delen•  De mogelijkheid om thuis te werken•  25 vakantiedagen en 13 ADV dagen o.b.v. fulltime •  Een telefoon en laptop van de zaak•  Bedrijfsfitnesskorting van gemiddeld 40% •  Een collectieve zorgverzekering•  Diverse opleiding- en trainingsmogelijkheden• Ontmoet collega's van alle bedrijfsonderdelen en ga in gesprek met het management. Tijdens de projectbezoeken, workshops, nieuwjaarsborrel, wintersport en de zomeractiviteit!•  Goede begeleiding. Zo krijg je een buddy toegewezen en een inwerkprogramma voor de eerste maand. Verder wordt je aangemeld voor het Startersprogramma waarbij persoonlijke en professionele ontwikkel centraal staat. Daarnaast is er de mogelijkheid om onbeperkt aantal online trainingen en cursussen te volgen. Tot slot, wist je dat:Bij onze relatie parttime werken mogelijk is? Is een fulltime werkweek niks voor jou? Of wil jij je uren flexibel indelen? Bespreek dan de mogelijkheden met ons! Wij vinden het belangrijk dat privé en werk goed gecombineerd kan worden en dat jij daarmee met plezier en energie je werk kan uitvoeren.Info over het bedrijfOnze relatie heeft een langdurige overeenkomst gesloten met Schiphol, om de luchthaven en alles erom heen te beheren en onderhouden. Ook Schiphol zit middenin de energietransitie en jij werkt hieraan mee! Je kan rekenen op een organisatie die in jou wilt investeren en waar jij als starter je snel kan ontwikkelen op meerdere bedrijfsonderdelen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in