+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiphol-Rijk.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker Plate Schiphol-Rijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Luba

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.310 p/m

Vacature in het kort

In deze functie help je mee in de keuken door voedsel voor te bereiden, op te scheppen en te zorgen voor de juiste opslag. Je werkt met speciale maaltijden en zorgt dat alles volgens de regels gebeurt. Je maakt labels, pakt voedsel veilig in en houdt de werkplek schoon. Je werkt met leuke collega's in een bedrijf dat elke dag veel maaltijden maakt voor verschillende luchtvaartmaatschappijen. De sfeer is fijn en er is goed openbaar vervoer naar het werk. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Als productiemedewerker ben je een belangrijke schakel in de keuken. Je meet de voedselingrediënten af volgens de richtlijnen voor portiecontrole en volgt hierbij de instructies op de tablets/computers. Daarnaast verzamel je serveerborden waar je het voedsel opschept en je assisteert bij het opzetten en serveren van speciale maaltijden. Je plaats rekken met producten in de koelingen of een andere speciale wachtruimte. Je maakt labels voor de geplande productie van de dag. Zorgt voor een goede voedselverpakking en opslag op basis van veiligheidseisen en klantinstructies. Je tagt elk rek in de productie volgens de normen en zorgt ervoor dat overgebleven ingrediënten en verpakkingsmateriaal correct worden geëtiketteerd en teruggestuurd worden naar de droge opslag, koeler of verpakkingsmateriaalopslag. Je zorgt voor een goede en tijdige registratie van activiteiten, meld onhygiënische praktijken en onveilige omstandigheden. Apparatuur opstellen, schone werkplekken onderhouden, zorgen voor sanitaire voorzieningen vóór de dienst en voordat u vertrekt. Zorg ervoor dat de rekken op de juiste manier worden geïdentificeerd, verpakt en verwijderd van chemicaliën en gevaarlijke stoffen, en respecteer alle voedselveiligheid, gezondheid en veiligheid, bedrijfsregels en -normen.


Wat wij bieden
  • Salaris marktconform (en leeftijd)
  • Leuke collega's 
  • Makkelijk bereikbaar met OV
  • Informele werksfeer 
Wat wij vragen
  • Je kan een VGB aanvragen 
  • Goede spreek- en leesvaardigheid in het Engels 
  • Basiskennis hebben van het werken in de keuken en bekend zijn met HACCP regels (of dit willen leren) 
  • Mogelijkheid te werken in ruimtes op kamertemperatuur en in koude ruimtes
Over het bedrijf

Specialist in out-of-home catering met dagelijks ongeveer 1 miljoen maaltijden! Het lijkt zo gewoon, je bestelt een drankje of krijgt een lekkere maaltijd voorgeschoteld in het vliegtuig. Er komt echter zo veel bij kijken om dit mogelijk te kunnen maken. Jouw nieuwe werkgever heeft het allemaal in eigen beheer. Van de inkoop van de producten tot het serveren in de vliegtuigen. Ze leveren o.a. aan Transavia, Easyjet, Emirates, KLM en nog veel meer. Ondanks dat het een groot bedrijf is, is de sfeer informeel en zul je behulpzame collega's krijgen. Je collega's komen uit diverse streken vanuit de hele wereld. 


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in