+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sint Jansklooster.
Laad meer vacatures

Engineer Werktuigbouw Sint Jansklooster

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Rook Pijpleidingbouw

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Rook Pijpleidingbouw

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

BEN JIJ STERK IN ENGINEERINGSWERK?

Wij zoeken de techneut die niet perse het wiel uit wil vinden, maar wél slimme oplossingen wil bedenken. Wij zoeken een uitvinder die klant specifieke wensen om kan zetten naar technische oplossingen. Wij zoeken een Engineer Werktuigbouw (WTB), die zijn geniale ideeën kan vertalen naar duidelijke ontwerpen. Kortom, wij zoeken jou!

WAT ZIJN JOUW DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN?

  • Als Engineer Werktuigbouw (WTB) werk je samen in een projectteam om projecten in de waterbehandeling te realiseren.
  • Je ontwerpt werktuigbouwkundige installaties in nauwe samenwerking met de neven- of onderaannemers van andere disciplines zoals procestechnologie, bouwkunde, civiele techniek en elektrotechniek maar zeker ook met de eindklant.
  • Je werkveld is heel divers, zo werk je onder andere met pompen, piping, chemicaliën installaties, instrumentatie, (membraan)filter- en reactor-installaties.
  • Je overlegt met klanten en leveranciers en geniet volop van technisch vakinhoudelijke werkzaamheden.
  • Je zorgt ervoor dat een concept wordt uitgewerkt tot een volledig ontwerp en zorgt dat de fabricage-en montageafdeling voorzien worden van input.

WAT WIJ VERWACHTEN VAN JOU?

  • Het zou fijn zijn als je een leuke kerel, of dame bent met een gezonde dosis humor! Dat maakt overleggen makkelijker en maakt de pauzes gezelliger!
  • Om tot slimme, technische oplossingen te komen helpt het als je een afgeronde opleiding niveau MBO+/HBO hebt, richting de werktuigbouwkunde.
  • Het zou fantastisch zijn als je ervaring in een soortgelijke functie binnen de waterbehandeling, procesindustrie of leiding- en apparatenbouw hebt maar is natuurlijk geen vereiste, we willen je dit ook heel graag leren.
  • Dat wanneer je iets geniaals bedenkt dit kunt uitwerken met 2-D en 3-D CAD software, wij werken veelal met AutoCad plant 3D (incl. P&ID).
  • Om samen met collega`s geen uitdaging uit de weg te gaan en samen tot een oplossing te komen.
Over Rook pijpleidingbouw B.V.

Wij zijn Rook Pijpleidingbouw: specialisten in het ontwerpen, het bouwen en onderhouden van drink- en industriewaterzuiveringen. Ons bedrijf ligt middenin het waterrijke natuurgebied De Wieden bij Sint Jansklooster.

Ons enthousiaste team bestaat uit meer dan 40 ervaren vakmannen/-vrouwen. Onze vakkundige projectleiders, engineers, procestechnologen, lassers, constructiebankwerkers, coaters, monteurs en kraanmachinisten voeren grote en kleine projecten uit voor de drinkwaterbedrijven en industrie.

We beschikken over onze eigen productiefaciliteiten, montage en grondverzetmachines. Wij fabriceren al ons leidingwerk in zowel RVS als staal in eigen faciliteiten, maar bouwen ook zelf ketels, reactoren, bunkers, membraanstacks e.d. Wij beschikken over een eigen poedercoat-installatie waarmee we drinkwater goedgekeurde Rilsan coating kunnen toepassen.

ONZE KRACHT

Wat onze kracht is? Dat zijn onze mensen! Jij als persoon bent bij ons het belangrijkst en samen kijken wij hoe we jouw ambitie het beste kunnen waarmaken. Met jouw aanvullende expertise gaan wij samen Rook Pijpleidingbouw verder uitbreiden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in