+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Assemblagemonteurs Sneek

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

InTechniek.com

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.600 p/m

Vacatureomschrijving

Met jouw technische opleiding kun jij vandaag de dag overal aan de slag. Voor jou is het echter belangrijk dat je bij een bedrijf terecht komt waar een goede sfeer is, ruimte is om je te ontwikkelen en waar je aan innovatieve machines kunt werken. Goed nieuws; H&M Houtbewerkingsmachines in Sneek heeft dit te bieden en zoekt (wegens groei) assemblagemonteurs in dagdienst! Meer een type voor de buitendienst? Ook daar zoeken we mensen voor!

WAT GA JE DOEN?

H&M levert alles op het gebied van houtbewerkingsmachines, van een enkele standaardmachine tot complete werkplaatsinrichtingen. Bij H&M wordt alles gedaan van ontwerp door eigen engineers tot en met inbedrijfstelling en onderhoud. Als assemblagemonteur in de nieuwbouwafdeling werk je aan grotere en complexe constructies. Jij maakt met een team (bestaande uit zo’n 15 personen) verschillende houtbewerkingsmachines zowel mechanisch als elektrotechnisch. Dit doe je in de goed uitgeruste productiehal van H&M in Sneek. Als je het leuk vindt kun je ook eens mee met inbedrijfstellingen op locatie bij klanten in binnen- en buitenland.

Hoe jouw dag eruitziet?

Jouw dag begint om 7 uur, waar je na een bak koffie (niet verplicht 😉 lekker aan de bak mag. Jouw werkzaamheden bestaan uit sleutelen, monteren, aansluiten en het controleren van je werkzaamheden. In de hal bouw jij de machines op, testen jullie ze uit en regelen jullie de machines in. Omdat er maatwerk geleverd wordt is geen dag hetzelfde. Het leuke aan jouw werk is dat H&M voorloper is qua techniek en innovatie.

WIE BEN JIJ?

Jij bent een echte techneut die de nodige kennis heeft van mechanica, elektronica, krachtstroom, pneumatiek en hydrauliek. Jij vindt het leuk om te sleutelen en naast dat ook jij graag voor een ander klaarstaat, kun jij ook prima zelfstandig werken. Jouw kritische blik op kwaliteit wordt erg gewaardeerd en jouw ideeën voor verbeteringen zijn dan ook heel welkom.

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

  • Technische opleiding op MBO-3 of MBO-4 niveau;
  • Kennis van mechanica, elektronica, krachtstroom, pneumatiek en hydrauliek;
  • Beheersing van de Nederlandse en het liefst ook de Engelse taal;
  • Relevante werkervaring in de machinebouw is een pré;
  • Zelfstandig kunnen werken.

WAT BIEDEN WE?

Werken bij H&M Houtbewerkingsmachines betekent werken bij een dynamisch en innovatief familiebedrijf. Voldoening in het werken en balans in werk en privé vinden zij belangrijk. Daarnaast is plezier één van hun kernwaarden.

  • Afwisselende baan met en gedreven en betrokken team;
  • Flexibele werktijden (4 * 9 uur is mogelijk) en i.v.m. 38 uur CAO ben je om de twee weken een middag vrij.
  • Opleidingsmogelijkheden, ze staan open voor jouw behoeftes hierin;
  • Salaris volgens de CAO Metaalbewerkingsbedrijf, tussen de 2500 -3600 bruto per maand;
  • Meteen op contract bij H&M Houtbewerkingsmachines.

OVER H&M

H&M Houtbewerkingsmachine BV is leverancier van houtbewerkingsmachines, zowel nieuw als gebruikt. Zij denken altijd mee met hun klanten om tot het gewenste product te komen, waardoor er onder eigen naam/in eigen fabriek hightech Houtskeletbouwmachines en zaagmachines gebouwd worden. Deze machines worden zowel in Nederland als in het buitenland verkocht. Daarnaast beschikken ze over een uitgebreide storing- en onderhoudsdienst en is het bedrijf voor het keuren van Houtbewerkingsmachines SKH-gecertificeerd.

INTERESSE?

Heeft deze functie jouw interesse? Of heb jij nog vragen om jouw interesse te bepalen? Neem vrijblijvend contact met ons op, Jan Ype staat voor je klaar.

Jan Ype             via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.   06 – 57 83 80 73

Appen, bellen of mailen, we komen graag met jou in contact. Krijg je de voicemail? Geen paniek, we bellen je zo snel mogelijk terug.

Is dit niet helemaal dé baan voor jou maar sta je wel open voor een andere uitdaging? Ook dan komen we graag met jou in contact. Met ons grote netwerk in het Noorden binnen de techniek denken we graag met je mee.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in