+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Beleidsmedewerker Cultuur / Projectcoördinator Cool Súdwest - Gemeente Súdwest-Fryslân Sneek

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacatureomschrijving

Interim Opdracht via YER


De functie

Beleidsmedewerker Cultuur

Als beleidsmedewerker Cultuur heb je als taak het beleid te ontwikkelen en uit te voeren op verschillende terreinen, waaronder Arcadia, de 11 Fountains, culturele evenementen, harmonisatie van culturele subsidies en het doen van onderzoek naar culturele hotspots in Súdwest-Fryslân. Jij bent contactpersoon voor alle betrokken partijen en je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Projectcoördinator lustrumweek Cool Súdwest

Als projectcoördinator ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom dit project. Jij zorgt ervoor dat het evenement een groot succes wordt. De belangrijkste taken die hieronder vallen zijn het plannen en coördineren van het evenement. Hierbij onderhoud je contact met betrokken collega’s en partners en maak je de juiste verbindingen tussen personen. Je bent de voorzitter van een werkgroep, die speciaal is opgezet voor dit project. Verder zorg je ervoor dat het budget niet overschreden wordt en onderhoud je nauw contact met de betrokken wethouders.



Gevraagd

Beleidsmedewerker Cultuur

Als beleidsmedewerker Cultuur ben je mede verantwoordelijk voor de advisering over/subsidiëring van diverse cultuurevenementen, die georganiseerd worden in de gemeente. Samen met je collega’s en de partners in het veld geef je uitvoering aan het cultuurbeleid. Verder ben je contactpersoon voor betrokken culturele instellingen.

Projectcoördinator lustrumweek Cool Súdwest

Als projectcoördinator ben je mede verantwoordelijkheid voor het organiseren van een 5-daagse lustrumweek ter gelegenheid van het 5-jarig jubileum van Cool Súdwest. Cool Súdwest is een samenwerkingsverband dat is opgericht om jongeren zo gelukkig en gezond mogelijk op te laten groeien. De lustrumweek van Cool Súdwest wordt gevuld met activiteiten voor jongeren, ouders en onze partners. 



Aanbod

Deze opdracht is beschikbaar op detacheringsbasis via YER en staat tevens open voor ZZP'ers.



Bedrijfsomschrijving


Een gemeente verbonden door water, natuur en de mienskip. Gevuld met ambitieuze ondernemingen, een rijke geschiedenis en prachtige toekomstplannen. Met ruim 90.000 inwoners verdeeld over 89 kernen wonen, werken en ontwikkelen we in een groots waterlandschap. Dat is waar we bij Gemeente Súdwest-Fryslân met een grote groep talenten iedere dag hard voor werken. Bij gemeente Súdwest-Fryslân draag je niet alleen bij aan de maatschappij, maar ook aan jezelf. Want bij gemeente Súdwest-Fryslân zijn we allemaal kapitein in onze eigen carrière. Met een breed scala aan opleidingsmogelijkheden in ons Leerhuis en de kennis van ruim 1.000 deskundige collega’s bewandel jij het pad dat bij jou past. Zo neem jij het roer in jouw loopbaan. Belangrijk, want alleen zo help je de gemeente, met haar natuur, ondernemingen en "mienskippen", de beste versie van zichzelf worden. Dát is wat ons drijft.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in