+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Someren.

CNC Frezer Someren (veel persoonlijke aandacht en ontwikkelingsmogelijkheden) Someren

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CityTalents

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
CityTalents

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Bij deze organisatie is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Het bedrijf biedt een opleidingstraject en bbl mogelijkheden, en faciliteert zowel interne als externe cursussen. Ze zijn van mening dat leren niet stopt als je ergens gaat werken. Je kunt je hele leven dingen leren en doorgroeien.

Wij zijn op zoek naar een CNC Frezer in Someren, Noord-Brabant. De ideale kandidaat heeft een passie voor frezen, metaal en techniek, en heeft uiteraard ervaring binnen de verspaningstechniek.

Je werkt aan diverse producten, voornamelijk enkelstuks en kleine series met diverse afmetingen en materialen. Hierbij is de hoge precisie van groot belang. Je bent verantwoordelijk voor de nauwkeurige productie van freesonderdelen voor diverse klanten in de high-end en hightech industrie.

Je taken en verantwoordelijkheden omvatten het plannen en voorbereiden van een efficiënte productievolgorde, het bepalen van de juiste gereedschappen, alle handelingen die horen bij het bedienen van de machine, het controleren van je eindproducten op specificaties en kwaliteit, en het inzetten van kennis en creativiteit bij het oplossen van problemen.

Gevraagd

De functie vereist een afgeronde opleiding in een technische richting (minimaal MBO), aantoonbare werkervaring in verspanen, tekening lezen, op-/afspannen van producten en wisselen van gereedschappen, kennis van vorm- en plaats toleranties, kennis van diverse materialen, en een streven naar kwaliteit met oog voor details.

Aanbod

Wij bieden een prima salaris, een baan in een collegiaal team met ontwikkelmogelijkheden, en werkweek en uren in overleg. Het bedrijf richt zich op service, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Innovatie en meedenken staat bij hen hoog in het vaandel.

Door jarenlange ervaring met het werken voor de high-end & hightech industrie is er indrukwekkende kennis opgebouwd op dit gebied.

De bedrijfscultuur kan worden omschreven als innovatief, collegiaal en informeel.

Wil je eens sparren over de mogelijkheden? Solliciteer via de knop of bel naar 0642007277 of stuur een mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Bedrijfsomschrijving

CityTalents werft personeel in de regio Eindhoven. Dit doen we met de juiste aandacht voor klant en kandidaat. De match staat centraal en moet van hoge kwaliteit zijn, dat vinden we belangrijk!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in