+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Spijkenisse.
Laad meer vacatures

Aankomend Elektromonteur Spijkenisse

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maintec

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 1.200 - € 2.400 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Hey topper! Ben jij al bezig met je avontuur als Elektromonteur en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij dé next level stap voor jou in de industrie van Rotterdam! Bij Maintec wacht namelijk een tof leer-werktraject op jou, waar je jezelf volop kunt ontwikkelen!


Waar ga je werken?

In regio Zuid-Holland word je ondergedompeld in de wereld van de industrie, waar je met de nieuwste technologieën aan de slag gaat. Je werkt hoofdzakelijk buiten, in een team van gepassioneerde vakmensen die jou willen helpen groeien tot een ervaren technicus in de elektrotechniek. Jouw thuisbasis zal in de Botlek zijn, maar wie weet waar je allemaal terechtkomt! De projecten variëren en je werkt voor verschillende klanten, waardoor je constant nieuwe ervaringen opdoet.


Wat ga je doen?

In het niveau-3 opleidingstraject Eerste Monteur Elektrotechnische Industriële Installaties en Systemen leer je alles over het installeren, afstellen en in bedrijf stellen van installaties in industriële omgevingen. Van het voorbereiden en leggen van bekabeling tot het inspecteren en monteren van componenten. Je werkt vier dagen per week samen met een vast team in de industrie van Rotterdam, bijvoorbeeld de Botlek, waar je praktijkervaring opdoet. De werkzaamheden verschillen per project en zijn bijna altijd in de buitenlucht. Één dag per week duik je in de schoolbanken voor zowel theoretische lessen als algemene vakken zoals Nederlands en rekenen. Alles bij elkaar voltooi je binnen drie jaar de opleiding en kun jij jezelf volwaardig elektromonteur noemen!


Wat verwachten wij van jou?
  • Je bent bezig met de niveau-3 opleiding tot elektromonteur of hebt al een MBO-2 diploma in de richting van Elektrotechniek en wilt je verder ontwikkelen;
  • Je hebt sleutelvaardigheid en bent niet bang om je handen vies te maken;
  • Je bent minimaal 18 jaar oud, in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer;
  • Bovenal ben je gedreven om jezelf te ontwikkelen tot een echte vakman in de elektrotechniek!

Klaar om jouw elektrische talenten naar een hoger niveau te tillen? Sluit je aan bij Maintec en laat ons je begeleiden op weg naar succes!


Wat kun je van ons verwachten

Bij Maintec bieden we niet alleen begeleiding, maar een complete ondersteuning gedurende het hele traject, wat resulteert in een enorm hoog slagingspercentage onder onze leerlingen! En dat is nog niet alles:

  • Een aantrekkelijk salaris tussen de € 1200,- en € 2400,- bruto per maand, afhankelijk van je leeftijd;
  • Volledige vergoeding van je schoolkosten en studiematerialen;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer;
  • Een contract voor de duur van je opleiding;
  • 25 betaalde vakantiedagen per jaar, plus 8,33% vakantietoeslag;
  • Uitstekende begeleiding van een vaste leermeester, met extra ondersteuning vanuit Maintec zodat jij met vertrouwen je diploma behaalt!


Bedrijfsomschrijving

MAINTEC - TECHNISCH UITZENDBUREAU
Wij werven, selecteren en detacheren technisch personeel. Om te voldoen aan de vraag van onze opdrachtgevers, maken wij gebruik van onze dienstverleningsconcepten.

LOKAAL WERKEN IN DE BUURT!
Lokaal personeel werven wij op de lokale arbeidsmarkt in ons 'Lokaal Personeel' concept. Onze projectmanagers kennen de technische arbeidsmarkt als geen ander, weten wat bedrijven vragen en vinden daar de juiste vakman of-vrouw bij.

LEREN STOPT NOOIT
In het concept Leren & Werken leiden wij mensen op voor de competenties die belangrijk zijn op de arbeidsmarkt. Of het nu gaat om een complete MBO opleiding in een BBL- traject, een basisopleiding voor bepaalde vakken of een korte bijscholing voor een specifieke lastechniek, Maintec zorgt dat haar mensen kunnen wat haar opdrachtgevers vragen.

GRENZEN VERLEGGEND
Sommige vaardigheden zijn erg moeilijk te vinden op de Nederlandse arbeidsmarkt. Daarom werven wij internationaal personeel door middel van eigen kantoren en agenten in 9 Europese landen. Wij noemen dat concept 'Internationaal Matching'.
Passie en trots
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in