+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Steenbergen (NB).
Laad meer vacatures

Operator Steenbergen (NB)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Tempo-Team

Gevraagd

  • 33 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 15 p/u
  • Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij Dawn Foods kun je aan de slag met het maken van de lekkerste koekjes en muffins. Als Operator inpak zorg je ervoor dat de machines goed werken en de kwaliteit top is. Je werkt in een gezellig team en hebt de kans om veel koekjes te kopen voor een lage prijs. Ook krijg je reiskostenvergoeding. Plus, er is kans op een vast contract. Een leuke baan omringd door heerlijke geuren en lekkernijen! Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Aan de slag gaan bij een bedrijf wat de lekkerste verse koekjes en muffins maakt? Met daarbij een mooi salaris van €15,- per uur en ploegentoeslagen van 38%-39%? Dat is 's nachts dus goed verdienen. Top! Het kan bij Dawn Foods in Steenbergen als Operator inpak!

Wat bieden wij jou
  • Een mooi salaris van €15,- bruto per uur!
  • Ploegentoeslagen van 38%-39% in de avond en nacht.
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km.
  • Een super gezellige werkplek.
  • Kans op een vast contract bij Dawn Foods zelf!
  • Heel de dag omringt door koekjes en muffins! Mmmm!
Wie ben jij

Machines zijn voor jou geen probleem, storingen zijn zo opgelost! Je bent een ervaren operator die goed Nederlands kan spreken en schrijven, verder:

  • Heb je ervaring in de voedingsmiddelenindustrie en kennis van HACCP.
  • ​​Woon jij binnen een straal van 25 km van Bergen op Zoom
Wat ga je doen

Mmmm, kun je ze al bijna ruiken? Die overheerlijke koekjes en muffins! Als operator is het jouw taak om de machines daarvoor goed in te stellen. Jij gaat er namelijk voor zorgen dat de machines op jouw afdeling probleemloos hun werk doen. Als de kwaliteit van de koekjes goed zijn, weet jij dat je als operator je werk goed hebt gedaan! Maar hoe controleer je de kwaliteit? Vraag dat maar aan de operator! Die weet namelijk precies waar de juiste verpakkingen en hoeveelheden terecht moeten komen. Ook controleer je de kwaliteit door monsters af te nemen. Is er iets aan de hand? Jij weet het op te lossen! Als operator zorg je er ook voor dat alles voldoet aan de hoge hygiëne- en veiligheidseisen. Je instrueert je teamleden en rapporteert dit weer terug aan de teamleider. Samen maken jullie de lekkerste koekjes en muffins van heel Nederland! Super leuk om aan mee te werken, toch?!

Waar ga je werken

Wat maakt het nou zo leuk om als Operator aan de slag te gaan bij Dawn Foods? Bij Dawn Foods kom je terecht in een gezellig en gemotiveerd team dat allemaal uit dezelfde regio komt! En om het nog leuker te maken... je kunt hier voor een hele lage prijs zelf heel veel koekjes kopen! Zo weet iedereen ook meteen in wat voor top bedrijf jij werkt!

Sollicitatie

Overtuigd?! Mooi, solliciteer dan snel op deze topfunctie als operator inpak! Dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel, mail, app ons ​of plan meteen een bel afspraak in op de volgende pagina! ​ We helpen je graag verder. Hopelijk tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in