+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Steenderen.
Laad meer vacatures

Operator Aviko Steenderen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Tempo-Team

Gevraagd

  • 33 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

Hou je van werken in ploegen en ben je goed met machines? Dan is deze baan als operator perfect voor jou! Je gaat aan de slag in een groot bedrijf dat bekend staat om zijn aardappelproducten. Je werkt in een team waar iedereen elkaar helpt. Als operator zorg je dat alles goed loopt en leer je ook hoe je problemen oplost. Je werkt in verschillende ploegen, dus er is altijd afwisseling in je werktijden. Plus, er zijn goede kansen op een vast contract! Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Operators opgelet! Ik heb dé perfecte vacature voor jou! Ga fulltime in 5 ploegen aan de slag en verdien een lekker start salaris vanaf €16,64 per uur toeslagen! Heb je al veel ervaring? Dan wordt dit natuurlijk meer. Maar er zijn nóg meer voordelen! Je krijgt een #vastdienstverband.
Whaaaat! Solliciteer snel als operator bij Aviko in Steenderen!

Wat bieden wij jou
  • Geld natuurlijk! Tot wel €21,87 per uur
  • Werk bij de grootste Aviko fabriek!
  • Een ploegentoeslag van 29,5%! Wow!
  • Dikke kans op een #vastdienstverband
  • Fulltime werk in een 5-ploegendienst!
  • Een contract bij Aviko!
Wie ben jij

De operator die bij Aviko past, is langere tijd beschikbaar! Verder is het belangrijk dat je:

  • Recente en relevante (meer dan 1 jaar) ervaring hebt als operator!
  • Goed Nederlands spreekt en begrijpt voor de instructies en veiligheid.
Wat ga je doen

Jij, als operator gaat er o.a. op letten dat de friet goed in de zak valt en de zak goed in de doos valt. Ook ga je de productielijnen instellen. Hoeveel gram friet er in één zak moet, op hoeveel graden de sealnaadjes van de verpakking dicht geseald moeten worden etc.. Want ja, als een sealnaad te koud is, kan de zak niet dicht maar als hij te warm is, dan krijg je de zak weer niet open. Heel belangrijk dat je hier een goede balans in leert te vinden dus. Steekproefsgewijs check je regelmatig de zakken. Ook zorg je ervoor dat er op tijd inpakmaterialen klaarstaan en verwissel je deze ook als dat nodig is. Verder leer je hoe je storingen kan verhelpen én voorkomen. Interesse om op de heftruck te shinen of het groeipad techniek van tempo team doorlopen? Geen probleem, wij gaan kijken wat de mogelijkheden zijn én vergoeden jouw opleiding. Je werkt in een 5-ploegendienst. De werktijden zijn van 07:00 - 15:00 / 15:00 - 23:00 / 23:00 -7:00 uur.

Waar ga je werken

Aviko. Genoeg gezegd toch? Ik durf te wedden dat jij ook weleens een aardappelproduct van Aviko hebt geproefd. Ookal zijn de productielijnen bij Aviko vrij lang, houden ze de lijntjes met elkaar graag kort. Je collega’s zijn je maatjes en helpen je waar nodig. Als operator werk je in een super grote vriezer gevuld met diepvriespatat. Maar toch zul je met open armen ontvangen worden in een warm team.

Sollicitatie

Je leest nog steeds! En dat is niet zonder reden. Dit is jouw baan! Solliciteer direct als operator door op de knop te klikken. Ik bel je snel om je sollicitatie door te spreken. Je kunt ook een moment inplannen via de bevestigingsmail! Samen zorgen we ervoor dat jij volgende week als aan de slag bent! Vragen? Bel, app of mail mij op 038-4261999 / via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in