+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Projectleider civiele techniek - Gemeente Stein Stein

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Zoek je een spannende baan in civiele techniek? Bij ons werk je aan grote projecten in de openbare ruimte. Als projectleider leid je het hele project, van begin tot eind. Je werkt aan verschillende onderwerpen zoals leefbaarheid, mobiliteit, en duurzaamheid. Samenwerken is superbelangrijk. Je plant, controleert, en zorgt dat iedereen op de hoogte is. Je werkt met veel mensen samen, binnen en buiten het team. Je krijgt de kans om echt iets te betekenen voor de omgeving. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als projectleider civiele techniek? Neem dan contact op!


De functie

De gemeente Stein is een ambitieuze gemeente met grote (en vaak complexe) opgaven in onze openbare ruimte. Voor 2024 staat projecten op stapel waarbij wij jouw inzet goed kunnen gebruiken!

Jij staat als projectleider aan het roer van een project, vanaf de initiatieffase tot de overdracht aan beheerders. Onze projecten in de openbare ruimte worden steeds complexer. Er komen veel vraagstukken voorbij, denk aan leefbaarheid, mobiliteit, duurzaamheid, klimaatadaptatie en de energietransitie. Integraal samenwerken is voor jou als projectleider erg belangrijk om tot een goed eindresultaat te komen.

Wat ga je doen?

Onze projecten lopen uiteen van riolering, kunstwerken, verkeersprojecten en het woonrijp maken van ontwikkellocaties. Binnen de aan jou toegewezen projecten verzorg jij de planningen, ramingen, controle, veiligheid en communicatie in- en extern. Je stuurt daarbij op basis van de GROTICK-aspecten. Gemeente Stein is een regiegemeente, wat betekent dat we geen eigen ingenieursbureau, tekenaars of bestekschrijvers in dienst hebben. Waar nodig wordt dit in opdracht gezet vanuit het project en onder regie van de projectleider.

Alle projecten worden voor en met de omgeving gerealiseerd. Daarom is participatie en communicatie over de projecten een groot onderdeel van je werk. Jij zorgt ervoor dat inwoners en andere gebruikers op de hoogte zijn en sterker nog, hun inbreng hebben in het eindresultaat.

Met wie ga je werken?

Team Ruimte en Economie voert uiteenlopende projecten uit binnen het fysieke domein. Deze projecten pak je op met je (beleid)adviseurs, beheerders, directievoerders en

toezichthouders. Het team wordt ondersteund door een financiële adviseur en een communicatieadviseur voor de participatietrajecten. De dagelijkse aansturing ligt bij de teamleider.

Intern heb je veel contact met collega's binnen het ruimtelijk domain. Extern heb je contact met inwoners, onze DOP's en bedrijven uit de markt die je inhuurt, zoals aannemers en ingenieursbureaus.



Gevraagd

Wie zoeken wij?

We zoeken een projectleider met solide kennis van projectmanagement, die de voortgang nauwlettend bewaakt en aandacht heeft voor duidelijke processen en rollen. Je hebt een praktische en brede kijk op zaken en stimuleert besluitvorming door draagvlak te creëren. Bij ons is integrale samenwerking de norm, dus goede communicatie en procesbewaking, ook over teamgrenzen heen, zijn essentieel.

  • We zijn op zoek naar iemand met:Aantoonbaar hbo werk- en denkniveau;
  • Bij voorkeur een afgeronde opleiding Civiele techniek;
  • Aantoonbare ervaring met civieltechnische projecten;
  • Ruime ervaring als projectleider;
  • Ervaring met participatietrajecten en het aanbesteden van civieltechnische werken.


Aanbod

Je werkt samen met een team enthousiaste collega’s binnen het ruimtelijk domein en mag daarbij rekenen op een goede balans tussen werk en privé. We belonen jouw inzet en prestaties bovendien met een aansprekend salaris en aantrekkelijke extra’s. Onze arbeidsvoorwaarden op een rij:

  • Concurrerend vast salaris, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag;
  • Reiskostenvergoeding of leaseauto;
  • Goede pensioenregeling;
  • Extra-urenregeling: uitbetaling in salaris of tijd voor tijd;
  • Doorlopend uitdagende opdrachten in het ruimtelijk domein;
  • Intensieve en persoonlijke begeleiding;
  • Desgewenst deelname aan een persoonlijk coachingstraject;
  • Inspirerende masterclasses.


Bedrijfsomschrijving


YER biedt jou de kans om je kennis en ervaring te laten zien bij publieke organisaties door heel Nederland. Wij zijn de sparringpartner op niveau die jouw carrière de juiste impuls kan geven! Je komt in dienst van YER en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in