+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving 't Harde.
Laad meer vacatures

Schilder 't Harde

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Als schilder in ons te gekke team krijg je de kans om jouw kunstzinnige skills te showen en de wereld om te toveren tot een feest van kleuren. Met jouw vingervlugge penseelstreken en creatieve brein geef je saaie muren een flinke oppepper. Als onze schilder ben jij niet alleen een baas met de schilder kwast, maar ook een echte color magician. Met oog voor detail en een flinke dosis vakmanschap tover je gewone oppervlakken om in unieke kunstwerken. Jij durft buiten de lijntjes te kleuren en bent altijd in voor nieuwe technieken en materialen om jouw kunst naar een next level te tillen. Jouw creatieve brein kent geen grenzen en je staat altijd klaar voor nieuwe uitdagingen die je met beide handen aanpakt. Maar een schilder is meer dan alleen een artistiek talent. Jij bent ook een teamplayer, een vlotte babbelaar en een pro in klanttevredenheid. Je werkt lekker efficiënt en met een big smile, terwijl je deadlines rockt en topkwaliteit levert.


Ben jij het?

Als schilder zorg jij voor het meest complete schilderwerk op elke klus. Je hebt een afgeronde schilders-vakopleiding of enkele jaren aantoonbare ervaring in het schildersvak. Heb je weinig of geen ervaring als schilder maar ben je wel ontzettend gemotiveerd en heb je basiskennis van het vak? Reageer dan gerust, dan maken we graag kennis met je.


Wat wij bieden

Het vakmanschap van een schilder verdient natuurlijk een passende beloning. Daarom biedt het bedrijf een startsalaris tussen de 2500 en 3500 euro bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring. Daarnaast heb je de keuze tussen twee pensioenopties: het Stipp of Schilder pensioen. Het bedrijf biedt verder een vast contract, een auto van de zaak of de mogelijkheid om samen te rijden, tijd-voor-tijd-regeling, korting op zorgverzekering via Faber, twee opleidingen naar keuze per jaar, deelname aan het Faber-spaarprogramma en leuke extra's zoals een zomer-BBQ en een kerstdiner met kerstpakket. Bovendien heb je een vast contactpersoon die alles voor je regelt.


Waar jij werkt

Een informele werksfeer combineren met professionaliteit en een hecht teamgevoel. Bij ons staat plezier in het schilder werk centraal, terwijl we tegelijkertijd streven naar uitstekende resultaten. Bij Faber Personeel geloven we in het belang van een vast contactpersoon die altijd voor je klaarstaat. Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat je je altijd gehoord en ondersteund voelt. Of je nu vragen hebt, advies nodig hebt of gewoon even wilt sparren, jouw contactpersoon staat paraat om je te helpen en te begeleiden op jouw professionele pad. We werken hard, maar maken ook tijd voor gezelligheid en humor. Samen creëren we een werkomgeving waarin we niet alleen goede resultaten behalen, maar ook genieten van het mooie schilder werk dat we doen. Bij Faber Personeel vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en met plezier naar het werk komt. We bieden een dynamische en stimulerende omgeving waarin persoonlijke groei en ontwikkeling worden aangemoedigd. We zorgen ervoor dat je de nodige tools en training krijgt om jezelf te verbeteren en je ambities waar te maken. Kortom, bij Faber Personeel ben je niet zomaar een medewerker, maar een gewaardeerd lid van ons team. Je kunt rekenen op een informele werksfeer, een vast contactpersoon die altijd voor je klaarstaat en leuke collega's die samen met jou streven naar succes.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in