+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Terneuzen.

Sales Engineer Terneuzen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van een baan waarin je veel met klanten praat en zowel technisch als commercieel bezig bent? In deze rol werk je samen met een team van verkopers en engineers. Jouw taak is om technische oplossingen duidelijk op papier te zetten, zodat het hele proces soepel verloopt. Je maakt tekeningen en helpt met offertes. Het bedrijf heeft een moderne locatie en gebruikt de nieuwste technieken. Dit is jouw kans om met het bedrijf mee te groeien. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij graag het nodige klantcontact hebben en naast technisch ook commercieel bezig zijn? Dan is de functie van Sales Engineer op jouw lijf geschreven! Het huidige team bestaat uit 4 verkopers en 2 sales engineers en jullie werken samen aan begin van het proces. Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen ligt er een grote verantwoordelijk op jouw schouders, want jij moet alles zo duidelijk en goed mogelijk op papier zetten. Je ondersteunt en adviseert de verkopers in het maken van technische oplossingen die voldoen aan de wensen en eisen van de opdrachtgever. Dat doe je door klantgerichte tekeningen voor het uitgeven van offertes te verzorgen en waar nodig zelf uit te sturen.

Waarom jij hier wil werken? Korte lijnen, een hypermoderne productielocatie, werken met de nieuwste technieken en de kans met de organisatie mee te groeien de komende jaren. Klinkt goed, toch? Solliciteer dan direct.



Gevraagd

Onze ideale Sales Engineer is communicatief vaardig en ben je goed in staat de klantvraag in hoogwaardige technische oplossingen om te zetten. Je bent creatief en komt met ideeën, je werkt nauwkeurig en kwaliteitsgericht, maar je vindt het ook leuk om commercieel bezig te zijn. Moet je dan een die hard verkoper zijn? Nee, dat is in deze rol niet nodig. Verder beschik je over het volgende:

  • Je hebt veel kennis op het gebied van Werktuigbouwkunde of Mechatronica
  • Je hebt ervaring met Autocad 2D en Solidworks (3D)
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift


Aanbod

Omdat wij veel van jou verwachten als Sales Engineer, krijg je daar bij ons het volgende

  • Een goed salaris oplopend tot wel €4.000,- bruto per maand o.b.v. 38 uur
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metaal &ampTechniek
  • Aandacht voor jouw work-life-balance door in gesprek te blijven over jouw wensen en behoeftes
  • Doorgroeimogelijkheden in de breedte en in de diepte
  • Een leertraject op maat waarin jij jezelf blijft ontwikkelen als professional


Bedrijfsomschrijving

Wij maken complete interne transportsystemen, wikkelmachines, palletizers en zakvulsystemen. Onze machines kan je vinden bij uiteenlopende branches in de industrie en worden allemaal gemaakt in onze high tech machinefabriek. Bij ons werken ruim 85 enthousiaste medewerkers op verschillende afdelingen. Wat bij ons hoog in het vaandel staat zijn kwaliteit en service. Ditzelfde verwachten we van onze medewerkers. Onze organisatie valt onder een groter Amerikaans concern die de mens voorop stelt en jou als persoon wil laten groeien in zijn of haar werk. Dit doen zij door middel van uitdagende projecten die talenten naar voren brengt. Wil jij hier deel van uitmaken? Solliciteer dan via onderstaande contactgegevens.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in