+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tiel.
Laad meer vacatures

ZZP Calculator Tiel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Hou je van rekenen en bouwprojecten? Een bouwbedrijf zoekt een ZZP Calculator. Je taak is heel belangrijk: je moet precies uitrekenen hoeveel geld alles kost voor verschillende projecten. Je werkt samen met een team van experts om ervoor te zorgen dat alles op tijd af is en binnen het budget blijft. Je kijkt ook hoe je geld kunt besparen zonder dat de kwaliteit minder wordt. Je mag ook naar vergaderingen over de projecten. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Ben je goed met getallen en heb je een hart voor bouwkundige projecten? Dan is dit je kans! Onze opdrachtgever is een bouwbedrijf van gemiddelde grootte in de regio rondom Tiel en heeft een uitdagend project voor een gedreven ZZP Calculator. Of het nu gaat om nieuwbouw, aanbouw, restauratie of zelfs monumenten, zij zijn actief binnen een breed scala aan boeiende projecten.

Als Calculator speel je een cruciale rol in het succesvol maken van een project. Je bent verantwoordelijk voor het precies berekenen van de kosten en het formuleren van begrotingen voor onze gevarieerde bouwprojecten. Je werkt nauw samen met het team van deskundige projectmanagers, uitvoerders, planners en bouwprofessionals om te waarborgen dat de projecten binnen het budget blijven en voldoen aan de hoogste standaarden van kwaliteit en duurzaamheid.

Jouw Verantwoordelijkheden

  • Ontleden van constructieplannen, specificaties en andere relevante documenten om de vereiste materialen en werkuren vast te stellen.
  • Coördineren met leveranciers en subcontractors om precieze kostenramingen te verkrijgen.
  • Uitvoeren van grondige kostenanalyses en het samenstellen van begrotingen voor een verscheidenheid aan projecten.
  • Evalueren van potentiële risico’s en het opsporen van kostenbesparingen zonder in te boeten op kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.
  • Regelmatig bijwonen van projectmeetings met alle betrokkenen, zowel in de voorbereidingsfase als tijdens de uitvoering indien nodig.


Gevraagd

  • Brede interesse in de bouwindustrie en een sterke connectie met verschillende soorten bouwprojecten, van hedendaags tot historisch.
  • Ervaring in kostencalculatie binnen de bouw en kennis van essentiële software zoals Microsoft Office, Autocad en IBIS-TRAD zijn een pre.
  • Uitstekende analytische en communicatievaardigheden en de bekwaamheid om doeltreffend samen te werken met diverse stakeholders.
  • Initiatiefrijke instelling en de capaciteit om onafhankelijk te opereren.
  • Scherp oog voor detail.


Aanbod

Deze ZZP opdracht vervul je met tussenkomst van Continu Professionals



Bedrijfsomschrijving

Dit vooraanstaande bouwbedrijf staat bekend om zijn unieke benadering van elk bouwproject. Met een uitgebreide ervaring in de bouwsector, biedt het bedrijf betrouwbare diensten voor nieuwbouw, renovatie, onderhoud en restauratie. De nadruk op vakmanschap en kwaliteit zorgt ervoor dat projecten met de grootste zorg worden uitgevoerd.Renovatie: Het transformeren van bestaande ruimtes is een specialisme. Of het nu gaat om een update of het herstellen van historische elementen, het team biedt innovatieve en gepersonaliseerde oplossingen.Restauratie: Het behoud van cultureel erfgoed vereist specifieke kennis. De experts van het bedrijf gebruiken traditionele en moderne technieken om de authenticiteit van historische gebouwen te beschermen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in