+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Junior Maintenance Engineer Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Winstdeling

Vacatureomschrijving

Ben jij klaar voor een dynamische werkomgeving met dagelijkse variatie? Overweeg dan een carrière bij SPIE. We zoeken momenteel een Junior Maintenance Engineer om ons team te versterken. Je optimaliseert onderhoudsprojecten in diverse productieomgevingen, voor verschillende klanten met uiteenlopende uitdagingen. Je ontzorgt de klant en zorgt voor het behalen van productiedoelstellingen door effectief onderhoud te organiseren en uit te voeren. Hierbij leer je nieuwe onderhoudsmethoden en diensten kennen, waardoor je als adviseur en regisseur bij klanten kunt optreden. Bereik succes in resultaatgericht werken. Kies je voor een inspirerende loopbaan als Junior Maintenance Engineer bij SPIE, of voor eindeloos naar je laptop kijken op een designafdeling? Solliciteer vandaag en ontdek je mogelijkheden!



Gevraagd

De ideale kandidaat is iemand die resultaatgericht is. Dat iets niet kan is voor jou geen optie en je blijft daarom doorgaan totdat je het beste resultaat hebt behaald. 'Gewoon' is voor jou niet goed genoeg. Ben jij deze persoon? Dan zoeken wij jou als Junior Maintenance Engineer!

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO Werktuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde
  • Je hebt ervaring opgedaan binnen een productieomgeving; dit mag door middel van een stage zijn
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift


Aanbod

Je gaat aan de slag bij de grootste technische dienstverlener van Nederland. Dit betekent voor jou dat zaken zoals jouw arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn. Wij verwachten veel van jou als Junior Maintenance Engineer en daarom kan je bij ons onder andere het volgende verwachten:

  • Een marktconform salaris tot €3.500.- bruto per maand met een winstuitkering
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden vanuit de branche CAO, waaronder 25 vakantiedagen + 13 atv-dagen en de mogelijkheid om een auto van de zaak te rijden
  • Flexibele arbeidstijden: een uur eerder of later beginnen is geen probleem
  • Uitgebreide mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen
  • De mogelijkheid om jouw functie in parttime of fulltime uit te voeren


Bedrijfsomschrijving

Welkom bij SPIE, de toonaangevende technische dienstverlener in Nederland, waar we je een breed scala aan mogelijkheden bieden voor persoonlijke ontwikkeling. We geven je de ruimte en ondersteuning om te ontdekken waar jij als professional gelukkig van wordt. Zelfs nog voordat je je eerste werkdag hebt gehad, bespreken we al jouw mogelijkheden en wensen. Bij ons weet je precies waar je aan toe bent. We kijken naar het soort opdrachten waar jij enthousiast van wordt en zelfs naar de baan die je over drie jaar (of tien jaar) wilt hebben. Je maakt deel uit van een groot team van collega's in de regio Midden-Brabant. Ben je altijd op zoek naar mogelijkheden om te blijven leren? Bij ons heb je maar liefst 400 collega's om van te leren en die ook graag van jou willen leren! Ons team staat bekend om zijn collegialiteit en ambitie, waarbij we oprecht aandacht hebben voor elkaar. Elk kwartaal komen we samen voor gezellige momenten zoals een barbecue, kerstfeest of andere activiteiten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in