+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Monteur Technische Dienst Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Winstdeling

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een dynamische baan met dagelijkse variatie en de mogelijkheid om op nieuwe locaties te werken? Sta jij klaar om zowel je mechanische als elektrotechnische vaardigheden te ontwikkelen? Als Monteur ben jij de essentiële schakel voor onze klanten, waarbij je beseft dat stilstand in productie kostbaar is. In deze turbulente economische periode is elke efficiëntie van belang. Jij bent de rustige professional die snel en deskundig eventuele storingen oplost, ongeacht hun complexiteit. Preventief onderhoud is jouw tweede natuur; liever voorkomen dan genezen! Als jij de ambitie hebt om te groeien en jezelf uit te dagen, in een omgeving die investeert in jouw ontwikkeling, wacht dan niet langer en solliciteer vandaag!



Gevraagd

Onze ideale Monteur is stressbestendig, flexibel en weet zich makkelijk te bewegen in verschillende bedrijven. Herken jij jezelf hierin? Dan is dit je kans om te solliciteren!

  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau richting Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Elektrotechniek
  • Je vindt het geen probleem om in ploegendienst te moeten werken
  • Je hebt ervaring binnen productieomgevingen en/of de maakindustrie


Aanbod

Je gaat aan de slag bij de grootste technische dienstverlener van Nederland. Dit betekent voor jou dat zaken zoals jouw arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn. Wij verwachten veel van jou als Monteur en daarom krijg je bij ons:

  • Een marktconform salaris tot €4.200.- bruto per maand met een winstuitkering
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden vanuit de branche CAO, waaronder 25 vakantiedagen + 13 atv-dagen en de mogelijkheid om een auto van de zaak te rijden
  • Flexibele arbeidstijden: een uur eerder of later beginnen is geen probleem
  • Uitgebreide mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen
  • Een carrière pad dat wordt samengesteld samen met jou


Bedrijfsomschrijving

Ben jij een gepassioneerde monteur op zoek naar een uitdagende werkplek? Dan is SPIE de perfecte bestemming voor jou! Als een van de grootste serviceproviders in Nederland kunnen wij je alles bieden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Bij SPIE krijg je de vrijheid en ondersteuning om te ontdekken waar jij als monteur gelukkig van wordt. En het beste van alles? We bespreken jouw mogelijkheden al voordat je zelfs maar begint, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Samen kijken we naar het soort opdrachten waar jij voldoening uit haalt en zelfs naar de baan die je over drie of tien jaar zou willen hebben! Je komt terecht in een groot en hecht team van 35 technische professionals in de bruisende regio Midden-Brabant. Jouw manager is een ervaren people manager die jouw persoonlijke groei centraal stelt. Bij SPIE staan we bekend om ons collegiale en ambitieuze team, waar oprechte aandacht voor elkaar centraal staat. En laten we de leuke extraatjes niet vergeten! Elk kwartaal komen we samen voor gezellige activiteiten zoals een barbecue of kerstfeest. Klaar om ons team te versterken en je vaardigheden als storingsmonteur verder te ontwikkelen? Solliciteer vandaag nog en geef je carrière een boost bij SPIE!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in