+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.

Koelmonteur Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Regiodienst

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Introductie

Ben jij iemand die onder druk kan werken en niet snel in de stress schiet? Dan ben jij de koelmonteur die wij zoeken. Binnen onze vestiging in Tilburg ben je bezig met het installeren, repareren en onderhouden van koel- en klimaat technische apparatuur. Als koeltechnicus ben je een belangrijke schakel in ons team en zorg je ervoor dat onze installaties op de juiste manier blijven werken. Wil jij meer informatie over deze uitdagende functie? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog!


Organisatie

Bij ons bedrijf draait alles om technologie. Als middelgroot bedrijf in de technische dienstverlening bieden wij diverse diensten aan waaronder installatietechniek. Ondanks dat we gevestigd zijn in Tilburg bieden we onze diensten aan een grote afzetmarkt. Wij hechten veel waarde aan onze medewerkers en vinden het belangrijk dat er een goede sfeer hangt op de werkvloer. Ons team bestaat uit kundige specialisten die vloeiend samenwerken om de beste resultaten te behalen. Teamwork staat bij ons dus hoog in het vaandel. Wij werken voor een breed scala aan klanten, van particulieren tot zakelijke klanten, en zijn actief in verschillende sectoren, waaronder nieuwbouw, renovatie en utiliteitsbouw. Word jij onze nieuwe collega die ons team naar een nog hoger niveau tilt?


Functie

Als koeltechnicus ben je verantwoordelijk voor het installeren, repareren en onderhouden van geavanceerde koel- en klimaat technische apparatuur. Je werkt in onze afdeling voor koeltechnologie en klimaatbeheersing en bent een technische allrounder met een oog voor detail. Je zorgt ervoor dat onze installaties altijd in de beste staat zijn en je staat dus klaar om in te grijpen wanneer er een storing optreedt. Bij ons krijg je volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en te specialiseren in jouw vakgebied. Wij bieden verschillende opleidingen en cursussen aan om je kennis en vaardigheden te verbeteren. Kortom, bij ons is er altijd ruimte voor je ambities om zo het beste uit jezelf te halen.


Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een ervaren koeltechnicus met een aanpakkers mentaliteit en een hart voor technologie Daarnaast ben je communicatief vaardig en weet je hoe je om moet gaan met diverse klanten. Tot slot heb je een MBO-diploma niveau 4 in een technische richting, een F-gassen certificaat, een VCA certificaat en een geldig rijbewijs B en natuurlijk heb je uitgebreide kennis van koel- en klimaattechniek en elektrotechniek.


Aanbod

Wij bieden jou:

  • Een mooi salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Doorgroeimogelijkheden
  • De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen
  • Een fijne werkplek met informele werksfeer
  • Mogelijkheid tot een bus met zeer goed gereedschap van de zaak
  • Uitzicht op een vast dienstverband
Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons bellen, 013-3036008. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in