+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.

Constructiebankwerker/lasser Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Regiodienst

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Introductie

Ben jij een aanpakker met oog voor detail? Dan is deze vacature constructiebankwerker/lasser iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een vakkundig teamlid in de carrosseriebouw. Ben jij het laatste puzzelstukje voor ons bedrijf in Tilburg? Dan vertellen we je graag meer over de functie!


Organisatie

Wij zijn als bedrijf al zo’n 20 jaar actief binnen de branche in omgeving Tilburg. We houden ons bezig met verscheidene klussen. Of het nu gaat om eenvoudige bestel- of traditionele volume-combinaties of productiewagens en op maat gemaakt: wij pakken elke klus op. Iedere opdracht is dan ook belangrijk voor ons bedrijf. Bij het uitvoeren van ons werk staat ​​kwaliteit voorop. Als bedrijf nemen we onze werknemers serieus en we vinden het belangrijk dat jouw doelen de ruimte krijgen. Binnen de functie zijn er dus genoeg ontwikkelingsmogelijkheden.


Functie

Als constructiebankwerker/lasser werk je mee aan het opbouwen, onderhouden en repareren van vrachtwagens en opleggers. Het gaat hierbij om diverse taken als lassen en vormen van metalen constructies, het uitvoeren van bewerkingstechnieken en het na bewerken van de metaalconstructies. Je maakt vooral gebruik van metaal, kleine en grote onderdelen.


Functie eisen

Je hebt inzicht en een technisch oog nodig voor deze functie. Daarnaast verwachten we dat je de volgende kennis en kunde in huis hebt: knippen, ponsen, walsen, zetten, snijden, lassen, solderen en samenstellen. Tot slot, vinden we het belangrijk dat ons personeel open staat voor nieuwe mogelijkheden in het werkveld en met innovatie mee kan gaan.

Verder:

  • Heb je een (V)MBO opleiding in de techniek
  • Kun je zelfstandig werken
  • Wil je je graag inzetten voor het bedrijf
  • Je kan tekening lezen
  • Ben je in het bezit van je VCA certificaat of bereid deze te behalen
  • Fulltime beschikbaar
Aanbod

Je komt binnen in een organisatie waar een ontspannen werksfeer hangt. We waarderen de input van onze werknemers en binnen de functie is er ruimte voor eigen inbreng. We bieden een werkplek waar je veel leert en kunt rekenen op diverse taken waardoor geen dag hetzelfde is. We vinden het belangrijk dat je de mogelijkheid hebt tot het volgen van opleidingen/cursussen en we nemen je doelen serieus. Tot slot bieden we natuurlijk een goed salaris, pensioen, reiskostenvergoeding en uitzicht op een vast dienstverband.


Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons bellen, 013-3036008. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in