+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Onderhoudsmonteur Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.000 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je met verschillende machines en installaties. Je moet technisch zijn en problemen kunnen oplossen. Je zorgt ervoor dat alles goed werkt en veilig is. Het is een baan waar je veel kunt leren en waar je jouw ideeën kunt delen. Je krijgt een goed salaris en extra voordelen zoals meer vrije dagen en geld voor studie. Ook is er kans op een vast contract. Het bedrijf is makkelijk te bereiken. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

De machines en installaties variëren sterk in leeftijd en complexiteit, dus aan uitdaging géén gebrek. Daarom combineer je een sterke technische achtergrond met oplossingsgericht denken en handelen. Je bent samen met de afdeling operations verantwoordelijk voor een betrouwbaar machinepark en optimale bedrijfsbeschikbaarheid. Je installeert, configureert, repareert en onderhoudt een grote variëteit aan technische zaken. Tevens ben je vaandeldrager voor: veiligheid, kwaliteit, integriteit, innovatie en trots. 


Wat wij bieden
  • Een mooie functie binnen een internationaal concern met een diversiteit aan technieken en met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inbreng
  • Daarnaast een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO groot-metaal, 27 vakantiedagen, 13 ATV, consignatietoeslag, studieregeling, Fiscfree)
  • Rechtstreeks dienstverband bij jouw toekomstige werkgever
  • Het bedrijf is gevestigd in Tilburg en is zeer goed te bereiken vanuit Waalwijk, Oisterwijk, Hilvarenbeek, Goirle, Kaatsheuvel, Sprang Capelle, Loon op Zand, Gilze en Rijen, Udenhout, Berkel-Enschot en Moergestel.
Wat wij vragen
  • Een mbo werk- en denkniveau, met een achtergrond in WTB, mechatronica, elektrotechniek of aanverwante opleidingen
  • Ervaring in het oplossingen van storingen, uitvoeren van onderhoud aan machines
  • Engels, goed zowel in woord als in geschrift
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gevestigd in Tilburg en is gespecialiseerd in de reparatie, vervaardiging en coating van metalen onderdelen. Jouw toekomstige werkgever weet dat het succes wordt bepaald door de kwaliteit maar vooral ook door de motivatie van de medewerkers. Daarom bieden ze uitdagende opdrachten, geweldige teams en scholing aan zodat jij en het bedrijf continu in beweging zijn.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in