+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Technisch Adviseur Vastgoed Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 4.467 - € 6.773 p/m

Vacature in het kort

Als Technisch Adviseur Vastgoed krijg je bij de Gemeente Tilburg de unieke kans om betrokken te zijn bij uitdagende projecten met een grote impact op de stad. Je kunt je passie voor innovatie en duurzaamheid omzetten in tastbare vastgoedoplossingen, of het nu gaat om renovatie van historische gebouwen of duurzame nieuwbouwprojecten. Werk in een jong, creatief team en geniet van flexibele werklocatieopties, waaronder de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Ben jij klaar voor een rol waarin jouw technische expertise onderdeel is in het realiseren van onze ambitieuze vastgoeddoelstellingen? Als Technisch Adviseur Vastgoed bij de gemeente Tilburg krijg je de unieke kans om betrokken te zijn bij uitdagende projecten die een grootte impact zullen hebben op de ontwikkeling van de stad. Hier kun je jouw passie voor innovatie en duurzaamheid omzetten in tastbare vastgoedoplossingen. Of het nu gaat om het adembenemend renoveren van historische gebouwen, het ontwikkelen van baanbrekende duurzame bouwprojecten of het beheren van onze diverse vastgoedportefeuille, jij bent een van de drijvende krachten achter kwaliteit en efficiëntie.

Tilburg is een stad die gedreven wordt door vooruitgang en toekomstbestendigheid. Als gemeente streven we ernaar om onze gebouwen en gronden te ontwikkelen, beheren en onderhouden met een innovatieve en gedurfde aanpak. We hebben laten zien dat we unieke projecten kunnen realiseren, zoals de transformatie van een voormalige fabriekshal tot de LocHal. Om onze visie op duurzaam vastgoed verder vorm te geven, zijn we op zoek naar een ervaren Technisch Adviseur Vastgoed die ons team komt versterken.


Functie eisen

Jij bent niet alleen flexibel, communicatief sterk en creatief in het bedenken van oplossingen maar ook soepel in het contact met stakeholders. Je hebt het vermogen om je in te leven in verschillende problemen en situaties. Je kunt stevig adviseren en houdt niet vast aan één specifieke oplossing, maar bent in staat is om verschillende perspectieven te overwegen en creatieve oplossingen voor te stellen. Daarnaast ben je sterk gericht op samenwerking, dit doe je effectief met verschillende partijen om tot optimale resultaten te komen. Verder beschik je over:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van installatietechniek of bouwkundige; 
  • Ervaring in technisch adviseren;
  • Affiniteit met vastgoed en stedelijke ontwikkeling;
  • Je bent 36 uur per week beschikbaar;
Over het bedrijf

Bij de Gemeente Tilburg kun je jouw talenten benutten en een blijvende impact maken. Je draagt namelijk direct bij aan de ontwikkeling van de stad. Denk aan de ontwikkeling en het beheer van innovatieve en inspirerende gebouwen zoals MindLabs, Hall of Fame en de eerder vermelde LocHal. Binnen jouw functie heb jij de vrijheid om je tijd en dag in te delen, zo kun je bijvoorbeeld 50% op kantoor (het moderne Stadhuis) werken of aan de slag zijn op locatie en 50% vanuit huis. 

Bij het Vastgoedbedrijf van de gemeente Tilburg werk je samen met een jong en creatief team van 40 enthousiaste professionals. Wij geloven in de kracht van teamwork waarbij we elkaar versterken en vanuit diverse invalshoeken vraagstukken benaderen. Onze hechte en loyale samenwerking zorgt voor een energieke werkomgeving.

Maandag® is de partner in het publieke domein en detacheert professionals binnen zorg en welzijn, de overheid en het onderwijs. De ontwikkelingen binnen deze domeinen staan niet stil. Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kan je aan de slag gaan bij verschillende opdrachtgevers. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. 

Ben jij toe aan een uitdaging? Wacht dan niet langer en solliciteer direct! Of laat een reactie achter bij Joris Peeters via 06-82855906 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Technisch Adviseur Vastgoed die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.



Bedrijfsomschrijving

Wij zijn dé verbinder in werk waar mensen zin in hebben en zin in houden

Maandag® is met 46 vestigingen in 16 steden al meer dan 30 jaar leidend als detacheerder binnen het publieke domein in Nederland. De afgelopen 2 jaar is er, mede door overnames, een sterke groei gerealiseerd. Naast detachering biedt Maandag® ook ZZP-bemiddeling en HR-dienstverlening zoals RPO (recruitment proces outsourcing) en MSP (managed service provider).

Daarmee is Maandag® dé verbinder in werk waar mensen zin in hebben en zin in houden, in zowel de publieke- als commerciële sector. Dagelijks zijn meer dan 4.000 professionals actief binnen de zorg, het onderwijs, de overheid, IT, finance, HR en communicatie. Daarnaast is Maandag® actief op het gebied van engineering, construction en life science in België.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in