+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Uden.
Laad meer vacatures

Elektromonteur scheepsbouw Uden Uden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Jackling

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Jackling

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.400 p/m

Vacature in het kort

Werk mee aan de bouw van luxe superjachten als elektromonteur. Je taak is het installeren, onderhouden en repareren van elektrische systemen op deze speciale schepen. Dit werk is belangrijk voor het maken van topkwaliteit jachten. Je legt niet alleen kabels, maar lost ook problemen op en zorgt dat alles goed blijft werken. Samenwerken is ook een deel van je baan, je werkt met verschillende mensen om het beste resultaat te halen. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gemotiveerde elektromonteur met een specialisatie in superjachtbouw. Als elektromonteur binnen de scheepsbouw ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van elektrische systemen aan boord van superjachten. Jouw expertise en vaardigheden dragen direct bij aan de realisatie van luxe jachten van wereldklasse.

Werkzaamheden:

Installatie en bekabeling: Je bent verantwoordelijk voor het installeren en bekabelen van elektrische systemen aan boord van superjachten. Dit omvat onder andere het aansluiten van verlichting, navigatieapparatuur, communicatiesystemen, entertainment- en beveiligingssystemen. Je zorgt ervoor dat de bekabeling veilig en efficiënt wordt aangelegd, rekening houdend met de unieke ontwerpeisen van superjachten.

Probleemanalyse en reparatie: Als elektromonteur ben je bedreven in het identificeren en oplossen van elektrische storingen aan boord van superjachten. Je voert grondige analyses uit om de oorzaak van problemen te achterhalen en past de juiste oplossingen toe om de storingen te verhelpen. Dit vereist een scherp oog voor detail en een diepgaand begrip van elektrische systemen binnen de superjachtbouw.

Preventief onderhoud: Je voert regelmatig preventief onderhoud uit aan de elektrische systemen van superjachten om optimale prestaties te waarborgen. Door middel van inspecties, testen en het uitvoeren van routinematige controles zorg je ervoor dat eventuele potentiële problemen vroegtijdig worden opgespoord en verholpen. Dit draagt bij aan de betrouwbaarheid en veiligheid van de elektrische systemen aan boord.

Samenwerking en communicatie: Als elektromonteur werk je nauw samen met andere vakmensen, zoals scheepsbouwkundigen, jachtontwerpers en interieurmonteurs. Je communiceert effectief om ervoor te zorgen dat elektrische systemen naadloos worden geïntegreerd met andere aspecten van het jacht. Jouw expertise en inzicht in de specifieke eisen van superjachten zijn van onschatbare waarde tijdens deze samenwerking.



Gevraagd

Voor deze functie is het belangrijk dat je voldoet aan onderstaande eisen;

– Een afgeronde mbo opleiding in de richting van de elektrotechniek op minimaal niveau 3
– Aantoonbare ervaring als elektromonteur binnen de scheepsbouw
– Je kunt moeiteloos uitgebreide elektrotechnische schema’s lezen



Aanbod

Bij Jackling kom je in dienst bij een werkgever die met je meedenkt en voor je klaarstaat waar dat nodig is. Je krijgt natuurlijk een goed salaris en daarnaast krijg je bij ons:

– Een informele werksfeer binnen een hecht team specialisten
– Persoonlijk gelukstraject; bij ons word je binnen 2 jaar 10% gelukkiger!
– Professioneel gereedschap, nette werkkleding en PBM’s.
– Persoonlijke begeleiding door een vaste projectmanager.
– Elke 28e betalen wij jou een vast maandloon.
– De keuze om overuren uit te laten betalen of als extra vakantie te sparen.
– Bedrijfsfeestjes waar nog eens over nagepraat wordt.

Mocht je nog vragen hebben, bel of app me gerust op 06-25655536. Als je direct solliciteert krijg je binnen 2 werkdagen reactie!



Bedrijfsomschrijving

Je werk kan afwisselender, uitdagender en leuker. Ben je nuchter en behoor je tot de besten in je vakgebied binnen de elektrotechniek, installatietechniek, metaal of machinebouw? Grote kans dat je je dan bij ons thuis voelt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in