+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Montagemedewerker Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Westerduin

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Westerduin

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van werken in de buitenlucht en ben je niet bang voor hoogtes? Dan is de baan van montagemedewerker iets voor jou! Je start je dag in Utrecht en gaat daarna naar de klant. Daar werk je met een ervaren collega aan het vervangen van kozijnen. Je leert veel, want je werkt aan verschillende projecten. Je krijgt de kans om door te groeien en werkschoenen van Westerduin. Als je goed werkt, is er kans op een vast contract. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij een fulltime baan in de buitendienst en heb jij geen last van hoogtevrees? Lees dan snel verder en kom te weten wat je precies gaat doen als montagemedewerker.

Jouw werkdag als montagemedewerker start in Utrecht. Hier laat je de bus vol en dan ga je onderweg naar de klant. In het begin zal je dit samen doen met een ervaren monteur. Eenmaal bij de klant aangekomen leg je uit wat jullie gaan doen en vertel je hoe lang jullie ongeveer bezig zullen zijn. Dan haal je de oude kozijnen weg en monteer je de nieuwe kozijnen. Als jullie klaar zijn ruimen jullie alles netjes op, zodat de plek in huis waar jullie bezig zijn geweest weer netjes achter blijft. Het laatste wat jullie dan nog doen is de klant laten zien wat jullie gedaan hebben en eventuele vragen beantwoorden
Je bent als montagemedewerker werkzaam aan uiteenlopende projecten, hierdoor kan jij je op veel verschillende vlakken ontwikkelen. Je gaat o.a. kozijnen, deuren en zonweringen plaatsen. Het werk zal je voornamelijk uitvoeren met een vaste collega! De werkdag begint om 07:00 uur en rond 15:30 zit je werkdag erop.

Jouw nieuwe werkplek

Is gespecialiseerd in de productie, verkoop en montage van o.a. ramen, deuren, overkappingen en zonweringen. Het bedrijf heeft naast Utrecht, waar jij komt te werken ook vestigingen in Eindhoven en Uden. Het bedrijf is gespecialiseerd in het hele proces van advies op maat tot de oplevering. 
Bij je nieuwe werkgever werkt een hecht team van monteurs met veel liefde voor het vak en veel kennis van zaken. Er is veel aandacht voor zowel de klant als de medewerkers binnen dit bedrijf. Hierdoor kan het personeel zich ook verder ontwikkelen en zul jij je ook snel op je plek voelen binnen dit bedrijf! 

Dit bieden wij jou

  • €2800,- bruto per maand (afhankelijk van ervaring) 
  • €0,21 reiskostenvergoeding per km
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
  • Fulltime werkweek
  • Doorgroeimogelijkheid naar bijv. hoofd monteur
  • Werkschoenen van Westerduin
  • Bij goed functioneren uitzicht op een contract bij de klant
Dit vragen wij van jou

  • Technisch en hebt bij voorkeur ervaring met (kunststof)kozijnen
  • Fulltime beschikbaar
Solliciteren

Wil jij werken in de buitendienst en huizen voorzien van nieuwe kozijnen? Laat dan jouw cv achter en dan neem ik, Nikki, contact met jou op!


Bedrijfsomschrijving

Wij zijn arbeidsbemiddelaars pur sang. Westerduin heeft het maken van een positieve impact op het leven van mensen als diepe drijfveer. Onze gedreven recruiters en accountmanagers kennen de mens achter de CV en weten snel, goede en verrassende matches te maken.

Westerduin is met 10 vestigingen in Nederland actief binnen de sectoren techniek, logistiek, bouw en productie. We richten ons op de vakkrachten in het operationele proces, de aanpakkers! Bedrijven kunnen bij ons terecht voor uitzenden, detachering en werving & selectie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in