+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Junior Engineer Tractie & Energzievoorziening Rail Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Xelvin

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Xelvin

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Voor ons team Tractie & Energievoorziening Rail zoeken we een Junior Engineer. In deze rol werk je aan verschillende projecten en blijf je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Je taken omvatten berekeningen, ontwerpen en samenwerken met collega's en klanten. Dit is een kans om zowel jezelf als het team verder te ontwikkelen, met ondersteuning van een hecht en divers team. Je werkt in een moderne, stimulerende omgeving. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij je verder ontwikkelen als engineer binnen de tractie & energie voorziening? Lees dan zeker verder!

Voor 1 van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een beginnende ontwerper/engineer voor het Energievoorzieningsteam van de Railafdeling. Als persoon ben je sociaal en gedij je goed in een teamomgeving. Heb je interesse om te werken bij het meest plezierige ingenieurs- en adviesbureau in Noordwest-Europa en wil je samen met collega's onze klanten op de best mogelijke manier van dienst zijn? Ben je een teamspeler en waardeer je de mogelijkheid om zowel jezelf als de afdeling verder te ontwikkelen? Aarzel dan niet om te reageren!"

Voor het team Tractie & Energievoorziening Rail zijn we op zoek naar een Junior Engineer. Binnen de brede Rail & Stations afdeling zijn ze verantwoordelijk voor het adviseren, ontwerpen en begeleiden van nieuwbouw- en aanpassingsprojecten met betrekking tot rail-gerelateerde transfer en infrastructuur, zowel nationaal als internationaal. Er wordt gewerkt aan zowel lichte als zware railprojecten en er zijn diverse gerenommeerde opdrachtgevers, zoals Prorail, NS, GVB, grote aannemers en Bybanen Bergen in Noorwegen.
Als Junior Engineer Tractie & Energievoorziening Rail houd je samen met je collega's de markt in de gaten en volg je de ontwikkelingen en innovaties op het gebied van (tractie)energievoorziening. Je neemt deel aan projecten waarbij je berekeningen maakt, ontwerpen opstelt en deze toetst op functionaliteit, veiligheid en haalbaarheid. Communicatieve vaardigheden zijn essentieel, omdat je veelvuldig zult samenwerken met stakeholders, zowel intern als extern. Intern stem je af met verschillende disciplines die relevant zijn voor het project, zoals treinbeveiliging, baan- en spoorwegbouw, kabels en leidingen, bovenleiding, kunstwerken en omgevingsmanagement. Daarnaast fungeer je als adviseur en partner voor onze klanten, waarbij je medeverantwoordelijk bent voor de geleverde producten. In deze veelzijdige rol krijg je de leiding en de mogelijkheid om zowel jezelf, het team als de afdeling verder te ontwikkelen, waarbij je wordt begeleid door je collega's.

Dit is wat wij van jou vragen:

  • Een succesvol afgeronde hbo-/wo-opleiding in elektrotechniek, technische natuurkunde, toegepaste wiskunde of een vergelijkbaar vakgebied.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, innovatief denkvermogen en assertiviteit.
  • Aandacht voor detail, maar ook het vermogen om bredere verbanden te zien.
  • Een teamspeler die sterk is in (schriftelijke) communicatie.
  • Beheersing van de Engelse taal.
Dit is wat je kunt verwachten van ons:
  • De mogelijkheid om aan uitdagende projecten te werken die een echte impact hebben.
  • Een moderne werkomgeving die bruisend is en diversiteit omarmt.
  • Ruime kansen voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
  • Een hecht team bestaande uit getalenteerde professionals.
  • Veel vertrouwen, ondersteuning en een helpende hand.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in