+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Servicemonteur Witgoed en Consumentenelektronica Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Trinamics

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Bonusregeling

Vacature in het kort

Op zoek naar een baan waar je de hele dag op pad bent en veel met mensen werkt? Als Servicemonteur Witgoed bezoek je klanten thuis om problemen met hun apparaten op te lossen. Geen dag is hetzelfde en je hebt veel vrijheid in je werk. Je krijgt een goed salaris, kans om door te groeien en extra s zoals korting op je zorgverzekering en deelname aan leuke activiteiten. Ook is er de mogelijkheid om na een tijd rechtstreeks bij het bedrijf te gaan werken. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Ben je op zoek naar een gevarieerde baan met veel klantcontact? En houd je ervan om in je eigen regio rond te rijden in een goed uitgeruste bus met gereedschap? Dan is de positie van Servicemonteur Witgoed perfect voor jou! We zijn op zoek naar Servicemonteurs in verschillende regio's door heel Nederland, dus neem contact met ons op als deze vacature je aanspreekt.

In elk huishouden zijn diverse witgoedapparaten te vinden, en er zijn ontzettend veel verschillende merken, modellen en types beschikbaar. Het oplossen van storingen aan deze apparaten is geen standaardklus, omdat de toepassingen, merken en modellen sterk kunnen variëren. Soms volstaat een eenvoudige reset, terwijl op andere momenten een pomp moet worden vervangen. Als Servicemonteur wordt er een beroep gedaan op je creativiteit en zelfstandigheid, omdat je ter plaatse bij de klant de situatie moet inschatten en bij voorkeur direct moet oplossen.

Bij aankomst verwacht de klant dat het apparaat na jouw bezoek weer goed werkt, maar helaas is dit niet altijd het geval. Hoe je met de klant omgaat, is daarom een belangrijk aspect van de functie. Je vertegenwoordigt de organisatie en zult vaak geduld moeten hebben met de klant, bijvoorbeeld wanneer een onderdeel moet worden besteld.

Geen dag is hetzelfde en je hebt veel vrijheid in je werk, zolang je in staat bent om een bepaald aantal taken per dag af te ronden. Wil jij ons team komen versterken?


Functieomschrijving

Als buitendienst monteur voor witgoed bezoek je particulieren om defecten aan elektrische huishoudapparaten zoals wasmachines, drogers, kookplaten en koelkasten op te sporen en te verhelpen. Je communiceert helder met de klant over je aanpak en zorgt voor een nette werkplek, aangezien je bij mensen thuis werkt.

Als het niet mogelijk is om het apparaat ter plaatse te repareren, handel je dit op de juiste manier af. Je bestelt nieuwe onderdelen en plant een vervolgafspraak in of geeft advies over de aanschaf van een nieuw apparaat. Dankzij een grondig inwerktraject ben je op de hoogte van veelvoorkomende storingen en reparaties, maar je zult altijd te maken krijgen met nieuwe situaties waarin je creatief moet zijn zonder in paniek te raken. Uiteraard kun je altijd overleggen met een collega om eventuele onduidelijkheden weg te nemen.

Je bent vaak onderweg en zorgt ervoor dat de bus en de inhoud ervan georganiseerd blijven. Daarnaast voer je nauwkeurige administratieve taken uit en vul je werkbonnen in zodra je klaar bent met je werkzaamheden.


Wat verwachten we van jou?
  • Je gaat aan de slag in de regio waar je woont. Af en toe kan het nodig zijn om wat verder te rijden, dus enige flexibiliteit wordt verwacht.
  • Natuurlijk beschik je over een geldig rijbewijs B.
  • Ervaring met het repareren van elektrische apparaten, bij voorkeur witgoed, is een pluspunt.
  • Je hebt het vermogen om zelfstandig problemen aan te pakken en je bewijst dat je inventief en veelzijdig bent.
  • Je beschikt over aantoonbare technische kennis, zowel op het gebied van elektrotechniek als mechanica, en bij voorkeur heb je een afgeronde MTS-opleiding.
  • Je bent handig met computers, omdat het beheren van voorraad en het verwerken van werkbonnen belangrijke taken zijn.
  • Je bent representatief en kunt optreden als ambassadeur van de organisatie richting de klant.
Wat kun jij van ons verwachten?
Een mooie baan bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers.Een goed salaris, doorgroeimogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.Overname door de opdrachtgever na een periode van detachering en bij goed functioneren. Bij Trinamics krijg je leuke extra's: referral bonussen, korting op je zorgverzekering en activiteiten (voetbaltoernooi, kerstborrel etc.)Bepaalde pre-employment screening checks kunnen onderdeel zijn van deze vacature procedure.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in