+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Projectleider Installatietechniek UMC Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kracht Recruitment

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Kracht Recruitment

Gevraagd

  • 32 uur
  • Universiteit of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.801 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

We zoeken een projectleider die helpt de kwaliteit en innovatie van gebouwinstallaties te verbeteren. Je werkt op verschillende niveaus, van strategisch tot praktisch op de werkvloer. Je leidt complexe projecten in de installatietechniek, zorgt dat ze op tijd en binnen budget klaar zijn. Je werkt aan projecten die te maken hebben met zorg, waarbij patientgerichtheid, kwaliteit en innovatie belangrijk zijn. Je overlegt met veel verschillende mensen, zowel binnen als buiten het bedrijf. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Wegens het vertrek van een collega, wordt er gezocht naar een projectleider die bijdraagt aan het verbeteren van de kwaliteit en innovatie richting de gebouw gebonden installaties. Je bent in staat om op strategisch niveau te acteren en ook om “met je voeten in de modder te staan”. Zo realiseer je verbeteringen vanaf, en vooral samen met, de werkvloer. Als projectleider in de installatietechniek ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig beheren en uitvoeren van complexe projecten, zodat resultaten tijdig, conform budget en volgens gespecificeerde kwaliteit behaald worden. De projecten zijn (voornamelijk) in lijn met de landelijke ontwikkelingen die voortkomen uit het integrale zorgakkoord. Patiëntgerichtheid, kwaliteit, veiligheid, digitalisering en innovatie spelen in alle projecten een grote rol. Het projectportfolio bestaat zowel uit regionale meerjarenprojecten, als kortdurende interne projecten. In de uitvoering van de projecten is het belangrijk dat je alle interne en externe stakeholders goed betrekt en informeert over de voortgang. Het gaat hierbij om medische specialisten, verpleegkundig personeel, medewerkers poliklinieken, medewerkers stafafdelingen, maar ook om alle ketenpartners en indien van toepassing leveranciers en financiers.



Gevraagd

Je bent een enthousiaste, proactieve en daadkrachtige projectleider in de installatietechniek die zelfstandig kan werken maar ook een echte teamspeler is. Snel schakelen op meerdere niveaus vanuit een flexibele, stressbestendige werkhouding is voor jou een vanzelfsprekendheid. Je bent sociaal en communicatief vaardig. Je kan goed omgaan met de verschillende belangen van in- en externe stakeholders. Daarin weet je de verbinding te leggen en weerstand om te buigen naar een positief kritische bijdrage. Tevens beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Verder beschik je over de volgende competenties:

  • aantoonbaar academisch werk- en denk niveau;
  • ruime ervaring met proces- en informatieanalyses, procesverbetering en verandermanagement in complexe organisaties (in de gezondheidszorg is een pré);
  • minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als projectleider in de installatietechniek;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
  • kennis van de gezondheidszorg, bij voorkeur van de ziekenhuisbranche.


Aanbod

Om het bedrijf constant te laten groeien, zowel in omvang als in kwaliteit, focust deze opdrachtgever op de ontwikkeling van de individuen die werkzaam zijn binnen de organisatie. Als Projectleider in de installatietechniek krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen, daarnaast krijg je het volgende:

  • Een dienstverband voor 32 uur per week, voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.
  • De formele functie is Projectleider.
  • Een salaris van maximaal €5.801,- bruto per maand op fulltime basis bij een 36-urige werkweek, conform salarisschaal 65 van de cao ziekenhuizen.
  • Arbeidsvoorwaarden conform de Cao ziekenhuizen, waaronder een vakantietoeslag van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKSA) waarmee je zelf je aanvullende voorwaarden kan kiezen met fiscaal voordeel en andere aantrekkelijke regelingen.


Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf is verantwoordelijk voor het begeleiden (van start tot en met implementatie) van de strategische (innovatieve) projecten. Het gaat hierbij niet alleen om interne projecten maar ook om integrale, domein overstijgende zorgprojecten. Hierbij is nauwe samenwerking nodig met verschillende afdelingen binnen het ziekenhuis en met zorg- en welzijnsorganisaties in Utrecht. Een enthousiast, sfeervol en kundig team dat erop gericht is om samen met de projecteigenaren naar oplossingen te zoeken en deze daadwerkelijk te implementeren. Werken bij deze organisatie biedt veel variatie vanwege de diversiteit in voorkomende uitdagingen. Ze werken met korte afstemmingslijnen binnen het ziekenhuis en ze vinden het belangrijk dat hun medewerkers zich blijven ontwikkelen, zowel persoonlijk als in hun vak en bieden hierin voldoende mogelijkheden. Tenslotte kan je rekenen op een goede werksfeer passend bij hun waarden: persoonlijk, verbindend en ondernemend.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in