+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Autotechnicus bij Bosch Car Service Van Kuilenburg in Utrecht (fulltime/parttime) Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bosch Car Service van Kuilenburg

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Bosch Car Service van Kuilenburg

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij Bosch Car Service van Kuilenburg krijg je de kans om als Autotechnicus / Automonteur te werken. Je doet veel verschillende dingen, zoals het repareren en onderhouden van auto's en het keuren van APK. Als je nog geen APK-papieren hebt, helpt Wouter je om deze te halen. Je werkt met goede gereedschappen en in een team van ervaren mensen. Het bedrijf zorgt dat je kunt leren en bijblijven met nieuwe technieken. Ze willen dat je groeit in je werk. Je kunt hier zowel fulltime als parttime werken. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Bij Bosch Car Service van Kuilenburg in Utrecht kom je terecht in een uitdagende functie als Autotechnicus / Automonteur. Hier ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken, variërend van reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan diverse automerken en modellen tot het uitvoeren van APK-keuringen, op voorwaarde dat je over de juiste APK-papieren beschikt. Indien je deze nog niet hebt, dan helpt Wouter je er graag bij om deze te behalen! Daarnaast speel jij een rol bij het diagnosticeren en repareren en/of herstellen van voertuigen. In de goed uitgeruste werkplaats vind je alle benodigde gereedschappen en apparatuur die je kunt gebruiken voor jouw werkzaamheden. Als Autotechnicus / Automonteur werk samen met ervaren collega's. Naast jouw dagelijkse taken zorgt Bosch Car Service van Kuilenburg ook voor alle mogelijkheden tot verdere ontwikkeling en bijscholing en blijf je op de hoogte van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen in de automotive sector. Dit zal jouw vaardigheden en expertise verder versterken. Bij Autobedrijf van Kuilenburg streven ze dan ook naar een stimulerende werkomgeving waarin medewerkers worden gestimuleerd om te groeien en uit te blinken in hun vakgebied. Deze functie kan zowel fulltime als parttime ingevuld worden

Gevraagd

Jij hebt een opleiding gevolgd tot Autotechnicus / Automonteur (niveau 3 of 4). Het is een pré als je naast deze opleiding ook aanvullende trainingen of cursussen hebt afgerond om je kennis verder te verbreden en verdiepen. Bovendien heb je recente sleutelervaring. Uiteindelijk is het belangrijk dat je aan de slag wilt in een klein en hecht team!

Aanbod

Natuurlijk ontvang je niet alleen een salaris dat past bij jouw kennis en kunde inclusief een reiskostenvergoeding. Je mag werken en in een knusse garage die uitgerust is met alle benodigde gereedschappen en geavanceerde apparatuur. Bovendien krijg je de mogelijkheid om jouw kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen door middel van het volgen van opleidingen en cursussen.. Dankzij een diversiteit aan taken, eindeloze mogelijkheden en een collegiale en gezellige sfeer kun je rekenen op een zeer veelzijdige baan. Bij Bosch Car Service van Kuilenburg ga je aan de slag in een kleine groep van gezellige collega’s en daarbij organiseren ze leuke / gezellige teamuitjes. Bij Bosch Car Service van Kuilenburg doe je er echt toe binnen het team en zorgen ze voor elkaar op elk vlak! Een goede monteur rijd in een goed onderhouden auto, vandaar dat je ook alle gelegenheid hebt om je eigen auto te onderhouden
Het salaris dat je ontvangt als apk-keurmeester wordt in overleg met jou bepaald. Hierbij kijken we naar je opleiding en werkervaring, maar houden we vooral rekening met jouw meerwaarde!

Bedrijfsomschrijving

Bosch Car Service van Kuilenburg werd in 1978 opgericht door Kees Van Kuilenburg op een industrieterrein in Maarssen. Met alleen een gereedschapskist en een schuld van twee duizend gulden begon hij zijn avontuur. Enkele jaren later verhuisde het bedrijf naar het Jansveld in het levendige centrum van Utrecht, waar zijn zoon Wouter ook al op jonge leeftijd meehielp in de werkplaats.
In 1993 verhuisden vader en zoon naar de Nigerdreef in Utrecht, waar ze een aantal succesvolle jaren beleefden.

In 1997 overleed Kees plotseling op slechts 54-jarige leeftijd. Op dat moment nam Wouter de zaak over. Wouter breidde het bedrijf verder uit, nam meer personeel aan en bouwde samen met een mooi en trouw team het universele autobedrijf uit. 15 jaar geleden sloot het bedrijf zich aan bij Bosch Car Service om de organisatie nog meer te professionaliseren. Van Kuilenburg onderscheid zich door medewerkers deel uit te laten maken van het bedrijf en deze alle kansen te geven om zich op welk vlak ook persoonlijk te ontwikkelen. Iedereen krijgt volledige toegang tot alle disciplines van het bedrijf, Er heerst geen hiërarchie, we doen het met zn allen is het motto. Werkplezier is het allerbelangrijkste want een tevreden team leidt automatisch tot tevreden klanten en relaties. Alles is bespreekbaar en mogelijk bij van Kuilenburg, liefde komt hier van 2 kanten. Daar getuigt ook een vast team van. Uiteraard horen daar ook goede en gezellige voorwaarden bij en uiteraard een goed salaris inclusief vrije tijd. Training en opleiding? Wordt geregeld, jij vraagt, wij draaien ! Kom gewoon is op de koffie en wie weet …..

Bosch Car Service van Kuilenburg is het gezelligste en oudste vooruitstrevende bedrijf in Utrecht, waar alles lekker no nonsense is.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in