+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Operation Center Engineer Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
YER

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 2.800 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

In deze rol als Operating Center Engineer in Utrecht, heb je een baan met echte impact. Je bewaakt en beheert bedrijfskritische systemen dag en nacht. Je zorgt dat alles soepel loopt, leidt belangrijke gesprekken en lost problemen snel op. Je bent als het ware de nachtwacht voor verschillende klanten. Dit werk wordt ook wel 'nachtrust as a service' genoemd. Een unieke kans om waardevol werk te doen en te zorgen dat alles altijd werkt. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

24/7 belangrijk!


De functie

Ben jij klaar voor een baan met échte impact? Als Operating Center Engineer bij deze organisatie in Utrecht en zorg je ervoor dat bedrijfskritische omgevingen 24/7 worden bewaakt en beheerd. Je bent verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van releases, het regisseren van conference calls en het snel oplossen van escalaties. Kortom, je bent de nachtwacht van diverse klanten, en dat noemen ze 'nachtrust as a service'.



Gevraagd

Als ideale kandidaat beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en blijf je kalm onder druk. Je bent leergierig en wilt je kennis in de praktijk brengen. Kennis van Public Cloud (Azure/AWS), Microsoft/Linux, VMware, Oracle of Citrix is een pluspunt. Daarnaast heb je een afgeronde IT-opleiding en minimaal 1 jaar ervaring in IT, bijvoorbeeld op een servicedesk.



Aanbod

We bieden een salaris dat past bij je kennis en ervaring, exclusief onregelmatigheidstoeslag, tussen de €2600 en €2800. Daarnaast krijg je een leaseauto, telefoon en laptop. Ze investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling met diverse cursussen, trainingen en opleidingen. En natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid, met onder andere BBQ battles, leuke weekenden en maandborrels.



Bedrijfsomschrijving


Bij deze organisatie heerst een werkomgeving waarin iedereen gelijkwaardig is en waarin ze samenwerken om innovatieve en duurzame oplossingen te vinden voor de uitdagingen van onze klanten en de maatschappij.Klanten waar jij actief voor bent, zijn grote namen met daadwerkelijke maatschappelijke belangen, denk aan een Eneco, of de NS.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in