+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

BIM-Modelleur Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Actief Werkt!

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 3.200 - € 3.800 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Breng je creativiteit tot leven in ons BIM-team! Als BIM-Modelleur maak je deel uit van een team dat elektrische installaties modelleert. Je werkt met de nieuwste software en zorgt dat alle details kloppen. Je bent een expert en deelt je kennis met het team. Bij ons krijg je de kans om te groeien en je ideeën te delen. We bieden een goed salaris, veel vrije dagen en extra voordelen zoals een laptop en smartphone. Ook zijn er veel kansen om te leren en flexibel te werken. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Breng jouw ontwerpen tot leven en maak deel uit van ons BIM-team!

Als BIM-Modelleur ben je de expert die alles weet over de modellen die je ontwerpt. Je bent vertrouwd met de fijnste details van BIM-software en werkt nauw samen met de BIM Engineer om elektrotechnische installaties te modelleren, waardoor het project tot in de puntjes kan worden gerealiseerd. Je blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied en zorgt ervoor dat het model altijd perfect is afgestemd op alle disciplines.

Het waarborgen van de kwaliteit en output van het model is jouw verantwoordelijkheid. Gelukkig ben je een ware kennisdrager en samen met het BIM-team zorg je ervoor dat de kwaliteit altijd van topniveau is. Je lost technische vraagstukken op en zoekt voortdurend naar verbeteringen. Als team spelen we flexibel in op veranderingen en blijven we innoveren binnen ons vakgebied.

Het leuke aan werken bij deze opdrachtgever? Hier is ruimte voor jouw ideeën en initiatieven! We omarmen energie en groei, waardoor jij als professional ook alle ruimte krijgt om te ontwikkelen en te groeien.


Over het opdrachtgever

Het bedrijf is een familiebedrijf met een rijke historie in de Nederlandse bouwsector. Met een omzet van circa €1,8 miljard en meer dan 3.000 medewerkers behoort onze opdrachtgever tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we indrukwekkende projecten, van iconisch tot alledaags, en bieden we innovatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Je krijgt de kans om bij te dragen aan onze ambitieuze doelen en samen een blijvend verschil te maken voor Nederland.

Je standplaats is ons kantoor in Utrecht, waar je deel uitmaakt van een ambitieus en dynamisch team dat gepassioneerd is over nieuwe technologieën en innovatieve benaderingen."


Wat wij jou bieden

Het leuke aan werken bij deze opdrachtgever? Hier is ruimte voor jouw ideeën en initiatieven! We omarmen energie en groei, waardoor jij als professional ook alle ruimte krijgt om te ontwikkelen en te groeien.

  • Een competitief salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
  • 38 verlofdagen conform de cao Metaal en Techniek.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief verzekeringen, pensioenregelingen en bijdragen voor vakbondslidmaatschap.
  • Laptop en smartphone.
  • Volop groeikansen door opleidingsmogelijkheden bij dit bedrijf.
  • Flexibel werken beleid en soepele regelingen voor een goede werkprivébalans, inclusief verlofregelingen voor verse vaders en partners.
Wat vragen wij van je
  • Ruime kennis van Revit, AutoCAD, Tekla structures of vergelijkbare software systemen.
  • Bereidheid tot integrale samenwerking met bouwkundige en technische collega's.
  • Proactieve houding in de planvorming, met focus op continue verbetering.
  • Verbindende vaardigheden, gericht op zowel technische oplossingen als organisatorische ontwikkeling.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in