+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

JAVA ARTIST - INNOVATION FIRST Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CareerValue

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
CareerValue

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.000 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Dit bedrijf is op zoek naar ervaren Java ontwikkelaars die graag willen groeien en leren. Je krijgt de kans om te werken aan verschillende projecten, zonder te reizen naar klanten. Wat deze baan speciaal maakt, is dat je zelf mag kiezen waarin je je wilt specialiseren. Of je nu meer wilt weten over architectuur, cloud of Big Data, hier kan het. Je werkt in Amersfoort, met een team dat je helpt je doelen te bereiken. Plus, er zijn goede kansen om door te groeien en te leren. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Deze organisatie is inmiddels uitgegroeid tot een team van 50 gedreven professionals. Nationaal werken ze voor grote organisaties en instanties die ondersteuning nodig hebben bij het ontwikkelen van diverse applicaties. Ze werken voor overheden, nutsbedrijven, banken en zelfs not-for-profit instellingen profiteren van de expertise en ervaring van het team van mijn klant. De kern van hun werkzaamheden is het ontwikkelen van applicaties met Java en Angular voor de front-end. Bovendien gaan ze binnenkort beginnen met het creëren van eigen interne projecten op hun kantoor in Amersfoort, waardoor er geen noodzaak is om naar eindklanten te reizen.

Wat dit bedrijf zo bijzonder maakt, is dat ze hun medewerkers de vrijheid geven om te kiezen waar ze zich verder in willen specialiseren binnen Java, op basis van hun persoonlijke groeipad. Dit is een fantastische manier om te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen. Enthousiast geworden? Dan is deze organisatie wellicht de perfecte plek voor jou!

Je komt samen met je collega's intern in Amersfoort te werken op eigen projecten. Omdat er meerdere projecten zijn kun jij zelf kiezen welke richting je op wilt. Wil jij als ervaren Java ontwikkelaar bijvoorbeeld meer richting architectuur? Of juist meer verdiepen in cloud of Big Data? Hier kun je dat helemaal zelf bepalen. Ook als ervaren ontwikkelaar krijg je een groeipad aangeboden die aansluit bij jouw voorkeuren. Er is ontzettend veel uitdaging in de verschillende projecten en je krijgt ondersteuning van je collega's die al actief zijn in de richting waarin jij je wilt gaan begeven. 

Heb jij dus meerdere jaren Java ervaring en wil je jezelf graag gaan verdiepen en verder ontwikkelen? Dan kan dit bedrijf de juiste werkgever voor jou zijn. 

Aangezien het een interne baan betreft zoeken zij mensen die op goed bereisbare afstand van Amersfoort wonen.


Gevraagd profiel:
  • Afgeronde hbo of wo opleiding (IT richting) ;
  • Je bent communicatief sterk en beheerst zowel het Nederlands als het Engels goed;
  • Je hebt ten minste 4 jaar hands-on Java ervaring opgedaan bij een werkgever;
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • Naast gevoel voor Java heb je ook gevoel voor humor en ga je graag met mensen om;
  • Je woont op bereisbare afstand van Amersfoort.
Arbeidsvoorwaarden:

Uitstekende voorwaarden! Naast een heel goed salaris en een auto van de zaak (of vergoeding) krijg je hier ook als medior of als senior Java ontwikkelaar heel veel steun om jezelf te blijven ontwikkelen. Hier kun je blijven groeien in je vak als developer en ze helpen je hier actief bij.

Interesse of vragen? Neem dan contact op met Toon Klaassen door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of te bellen / whatsappen .

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in