+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Varsseveld.
Laad meer vacatures

Monteur dak- en wandbeplating Varsseveld

Solliciteer nu
Solliciteer via Technicus.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Technicus.nl (zonder cv)

Elan Dak en Wand

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Elan Dak en Wand

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Voor onze dochteronderneming Elan Dak- en Wand zijn wij op zoek naar een monteur dak- en wandbeplating. Wil je het vak leren of ben je hierin al ervaren? Lees dan verder.
In deze functie monteer je dak- en wandbeplating, voornamelijk in de industriesector. Denk hierbij aan bouwmarkten zoals Hornbach, diverse logistieke centra en autogarages zoals Audi, Volkswagen en Porsche. Ieder project is anders en aan jou de taak om er samen met het team iets moois van te maken. Deze projecten realiseren wij voornamelijk in Nederland en Duitsland. Ook als je nog geen ervaring hebt in het vak, zijn wij opzoek naar jou.

Gevraagd

  • Je bent technisch onderlegd. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met techniek, graag met je handen werkt en daarbij bereid bent om dingen te leren;
  • Je voelt je thuis in de bouw en bent niet bang om op hoogtes te werken;
  • Je beschikt over een Vca-certificaat of je bent bereid om deze te halen;
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en daarnaast niet bang om initiatief te nemen;


Aanbod

  • Veel vrijheid in jouw functie om zo in jouw werkzaamheden het beste resultaat te behalen;
  • Je komt te werken in een financieel zeer gezond bedrijf;
  • Je gaat werken voor uitdagende projecten door het hele land;
  • Een aantrekkelijk salaris, een goed pensioen en overige arbeidsvoorwaarden;
  • Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in het vak;
Opleiding
Wil je het vak leren? Wij bieden je de mogelijkheid op onze kosten opgeleid te worden tot volwaardig dak- en wandmonteur. Deze opleiding bestaat uit een stuk theorie en een stuk praktijk. De opgedane kennis kun je dus direct in de praktijk inzetten. Deze opleiding wordt uiteraard afgesloten met een certificaat.

Enthousiast geworden van deze leuke baan als monteur? Solliciteren kan via de sollicitatiebutton.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Dat kan natuurlijk. Neem voor meer info contact op met onze collega van Elan, Maarten Haverkotte. Je kunt contact opnemen via WhatsApp, telefoon of e-mail: 06-53461078 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Bedrijfsomschrijving

Weten waar u aan toe bent
Helder, duidelijk en vooraf gecommuniceerd. Wanneer u Elan BV als uw partner kiest voor uw daksystemen, wandsystemen, dakbedekkingen of vanwege onze plaatzetterij dan weet u vooraf waar u aan toe bent.

Van ontwerp tot productie
Het ontwerp maken wij samen met u of voor u, direct gevolgd door gedetailleerde tekeningen die direct toepasbaar zijn in de bouw. Bij de werkvoorbereiding selecteren wij de juiste materialen met de beste levertijd en prijs. Produceren doen wij deels in eigen beheer in onze eigen plaatzetterij, deels houden wij voor u voorraad en bij speciale projecten kopen wij kostenefficiënt voor u in.

Montage
Onze eigen flexibele en vakkundige montageploegen verzorgen de montage of constructie snel en deskundig. Onze deskundige projectleiders houden hierbij nauwlettend toezicht en grijpen wanneer nodig tijdig in. Zij zijn uw aanspreekpunt tijdens de bouw.

Optimale kwaliteit en service
Als overlegpartner hebben we een reputatie hoog te houden: alleen zo kunnen we rekenen op duurzame relaties met onze opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers zijn niet alleen architecten, aannemers of utiliteitsbouwers. Ook particulieren, industrie en winkelbedrijven vinden hun weg naar Elan Varsseveld. Voor ons geldt dat de kwaliteit continu moet zijn, zelfs als we snel moeten schakelen. Dit wil zeggen: hoe klein of groot de opdracht ook is, onze medewerkers streven naar de hoogste kwaliteit producten en een optimale dienstverlening.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in